ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


29/1/2014

Voorbereidingen PLEIT2014 in volle gang

Ook dit jaar is de Lexxyn Groep als ambassadeur nauw betrokken bij PLEIT2014. De voorbereidingen voor PLEIT2014 zijn weer in volle gang. Inmiddels is de datum vastgesteld op dinsdag 7 oktober 2014. Zet deze datum alvast in uw agenda, want op die dag zal De Fabrique in Utrecht weer in het teken staan van dé kennisdag over ICT voor de juridische praktijk: PLEIT2014!

Programma PLEIT2014

PLEIT2013 was een groot succes. Dat legt de lat hoog voor PLEIT2014. Achter de schermen wordt daarom hard gewerkt aan de kaders voor een interactief programma met interessante thema’s. Daarnaast leveren de vele ontwikkelingen in de markt voldoende input voor een boeiende kennisdag. Een paar doelstellingen voor PLEIT2014:

  • PLEIT2014 zal interactiever zijn en sessies zullen meerdere malen op de dag worden aangeboden.
  • Er zal tijdens PLEIT2014 meer en gerichtere aandacht zijn voor juridische ICT-ers. Momenteel worden contacten gelegd voor een maatwerk programma met inhoudelijke sessies.
  • De afwisseling tussen workshops, lezingen, tafeldiscussies en interactieve sessies blijft, zodat bezoekers tijdens PLEIT2014 kennis opdoen, kennis ervaren en kennis delen.

Wilt u op de hoogte blijven? Op de website van PLEIT2014 www.pleit.nl leest u alvast de laatste stand van zaken. Daarnaast zet de organisatie wederom social media, de nieuwsbrief of de vakbladen in om u op de hoogte te houden.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook