ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


27/1/2014

BigHand Spraakverwerking: van secretaresse naar personal assistant

BigHand dicteren in combinatie met spraakherkenning geeft antwoord op het bekende  ‘advocaat-secretaresse kostenratio’ vraagstuk. BigHand zorgt voor groei van juridische diensten, zonder verhoging van secretariële ondersteuning en kosten. 

BigHand, specialist in workflow oplossingen voor digitaal dicteren, speelt met haar juridische oplossingen in op een vraagstuk anno 2014: Hoe zorgen we voor een verdere groei, zonder additionele kosten en hoe verhoudt zich de traditionele rol van advocaat/secretaresse hierbij?

Steeds meer kantoren kijken kritisch naar de samenwerking en relatie van advocaat en secretaresse. Is deze rolverdeling nog van nu? Kan het werk efficiënter gedaan worden? Hoe kunnen we de kwaliteiten van de secretaresses beter benutten en welke rol speelt automatisering hierbij? BigHand komt met het antwoord; laat secretaresses zich door ontwikkelen van secretaresse naar Personal Assistant (PA) en automatiseer ondersteunde diensten. Hoe? Door het inzetten van een enterprise dicteersysteem in combinatie met spraakherkenning op een manier die werkt. Hierdoor kunnen kantoren het uitwerken van dicteerwerk, zowel korte mails als langere stukken, gedeeltelijk aan de technologie van nu overlaten. En het secretariaat? Die kunnen vandaag de dag ingezet worden voor activiteiten die nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden  zoals het vervullen van een Personal Assistant rol. Een goed voorbeeld hierbij is het Engelse Top 50 advocatenkantoor Charles Russell dat in kort tijdsbestek een groei in aantal advocaten wist te realiseren van 15%, zonder verhoging van het aantal secretaresses en kosten. Dit met het simpele gebruik van de stem in combinatie met de software van BigHand. Meer informatie is terug te lezen op: www.bighand.com.

De BigHand-groep ondersteunt meer dan 170.000 professionals wereldwijd in meer dan 1600 organisaties, en heeft kantoren in Chicago, Eindhoven, Londen, Sydney en Toronto. De spraakverwerkings-technologie van BigHand combineert digitaal dicteren tijdens het werk, smartphone-applicaties en spraakherkenning, en biedt de juridische markt een technologie die juristen in staat stelt met behulp van hun stem meer werk te verrichten en tegelijkertijd de bedrijfsefficiëntie te verhogen en de vaste kosten te verlagen. Meer informatie vindt u op www.bighand.com.  

BigHand is partner van de Lexxyn Groep: een samenwerking tussen bedrijven met uiteenlopende ICT-diensten voor de juridische sector. Samen leveren zij een compleet spectrum aan ICT-oplossingen: van kantoorautomatisering, cloud-computing en webdiensten, tot telecomdiensten en speciaal voor de juridische praktijk ontwikkelde software. www.lexxyn.nl

Voor interviews met bestuurders of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met: Ine van de Laar, Marketing Manager, + 31 (0) 887733500, ine.vandelaar@bighand.com

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis