ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


24/1/2014

ICT Concept laat de klant aan het woord

ICT Concept ontzorgt haar klanten met duurzame en kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen. Ze zeggen niet voor niks: “alles voor elkaar”. Maar waarom kiezen klanten voor ICT Concept? 

Daarvoor lieten zij een advocaat, een notaris en een deurwaarder aan het woord:

  • ICT Concept en Advocatuur: Van Poppel Croonen Van Dijk Advocaten
  • ICT Concept en Notariaat: Van Hecke Houben Notarissen
  • ICT Concept en Gerechtsdeurwaarderij: Agin Timmermans

ICT Concept is met diverse vestigingen in Nederland altijd in de buurt. Meer weten over uw ICT door ICT Concept? Bel 088 002 84 82 of kijk op www.ict-concept.nl 

ICT Concept is partner bij de Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. Zij leveren proces-ondersteunende producten en diensten op het vlak van kantoorautomatisering, cloud computing, digitale spraakverwerking, documentmanagement, webdiensten en portals en telecommunicatie. Ook bieden zij speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde enterprise software. De gebundelde ervaring van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. Bij Lexxyn vinden zij één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en -diensten.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis