ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


15/1/2014

Epona’s DMSforLegal bestormt de Nederlandse Juridische Markt

Tien advocatenkantoren kiezen voor Epona’s op Microsoft SharePoint gebaseerde Document Management Oplossing.

Epona Legal B.V., toonaangevend op het gebied van document management en CRM oplossingen, is goed op weg om marktleider in Nederland te worden op het gebied van document management voor de juridische sector. Recentelijk hebben tien vooruitstrevende advocatenkantoren gekozen voor DMSforLegal, Epona’s op SharePoint gebaseerde document management systeem voor de advocatuur.

Acht advocatenkantoren hebben DMSforLegal reeds in gebruik genomen, waaronder Nysingh Advocaten Notarissen,  Delissen Martens en Certa Legal. Van der Putt Advocaten neemt deze week DMSforLegal kantoorbreed in gebruik en Wijn & Stael Advocaten is momenteel bezig met de implementatie van DMSforLegal in combinatie met Epona’s CRM product ContactManager.

Mr. M.M. Gerrits, partner bij Van der Putt Advocaten: "Document management is voor ons kantoor onmisbaar om efficiënt te kunnen werken. Na een proefperiode met DMSforLegal, was het voor ons duidelijk dat we met deze oplossing deze efficiëntie kunnen realiseren en digitaal voorbereid zijn op de toekomst. We kijken terug op een goede en succesvolle implementatie en onze medewerkers zijn zeer enthousiast over de nieuwe software."

Het recente succes van DMSforLegal toont aan dat SharePoint in toenemende mate gezien wordt als een serieus en stabiel platform voor de advocatuur. In vergelijking met de traditionele document management systemen, zijn integraties met andere systemen relatief makkelijk te realiseren en biedt het reeds out-of-the-box uitgebreide portalfunctionaliteit. Ook qua prijsstelling is SharePoint een stuk aantrekkelijker. Veel kantoren hebben al een SharePoint omgeving, waardoor de keuze voor DMSforLegal voor de hand ligt.

Marjan Hermkes (directeur Epona Legal B.V.) licht toe: “In 2010 heeft Epona het besluit genomen om te investeren in de ontwikkeling van een op SharePoint gebaseerd document management systeem voor de advocatuur. Nu beginnen we de vruchten te plukken van deze strategische beslissing. Met DMSforLegal bieden we kantoren, van klein tot groot, een toekomstbestendige oplossing voor een fractie van de kosten die een investering in een traditioneel document management systeem vraagt.”

# # #

Epona Legal B.V. is een gevestigd IT bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in softwareontwikkeling en –advies. Eigenzinnig en betrokken, vanaf de selectie, het ontwerp en de ontwikkeling, tot aan de uiteindelijke implementatie van de IT-oplossing en ver daarna. Door nauw samen te werken met juridische, marketing en business development specialisten werkzaam in de advocatuur, heeft Epona een diepgaand inzicht ontwikkeld in de dienstverlening van deze professionals. Zo is Epona inmiddels met haar CRM product ContactManager marktleider op het gebied van relatiebeheer voor de juridische markt en is ook Epona’s, op Microsoft SharePoint gebaseerde, DMSforLegal als documentmanagement oplossing bij uitstek geschikt voor informatie- en kennisintensieve organisaties. Pragmatische software-oplossingen in eigen beheer ontwikkeld, wat zorgt voor korte lijnen en onafhankelijkheid. Het complete dienstenaanbod van Epona bestaat uit advies, projectmanagement, softwareontwikkeling, systeemintegratie, implementatie, training, support en beheer.

Epona is partner van de Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. Zij leveren proces-ondersteunende producten en diensten en speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde enterprise software. De gebundelde ervaring van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. Bij Lexxyn vinden zij één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en -diensten.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: Marjan Hermkes Directeur Epona Legal B.V. Telefoon: 06 – 2700 2867 Email: marjan.hermkes@epona.com

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis