ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


7/1/2014

“Veilig Werken” is in de juridische sector één van de hoofdthema’s

Dat werd ook tijdens PLEIT2013 – het kennisevenement waar Lexxyn Groep als hoofdsponsor nauw bij betrokken was – duidelijk. Juristen gaven aan op zoek te zijn naar een balans tussen maximale beveiliging en een werkbare kantooromgeving. De complexiteit van de juridische werkomgeving vraagt duidelijk méér van uw ICT specialist.
 
Alle partners binnen de Lexxyn Groep zijn specialist op hun vakgebied. Gezamenlijk is de Lexxyn Groep veruit marktleider voor totaal ontzorging van uw juridische werkplek. Vanzelfsprekend is daarbij de veiligheid leidend. Het in kaart brengen van de huidige status van uw beveiliging vormt daarbij het startpunt. Van daaruit kan vervolgens – gebaseerd op deze uitgevoerde Security Scan – een plan met concrete verbeterpunten worden opgesteld. Meer informatie over de Security Scan vindt u hier.

In samenwerking met Balieplus biedt de de Lexxyn Groep de leden van Balieplus in januari en februari 2014  bij de uitvoering van een Security Scan een cashback van maar liefst 300 euro aan. Voor het maken van een afspraak voor de Security Scan kunt u mailen naar: balieplus@lexxyn.nl. Vermeld in uw e-mail de contactgegevens van uw kantoor, de naam van de contactpersoon en het aantal medewerkers van uw kantoor. Vervolgens wordt contact met u opgenomen voor het plannen van een afspraak voor een inventarisatie. Op basis van deze (geheel vrijblijvende) inventarisatie ontvangt u een voorstel op maat waarop we u als Balieplus lid € 300,- cashback mogen aanbieden.
 
De kosten voor de uitvoering van een security scan hangen af van meerdere aspecten die van invloed zijn o.a.:
- aantal gebruikers
- aantal werkplekken
- werkzaamheden werkplek
- werkwijze en infrastructuur (PC's versus TC's versus mobile)
- intern versus extern werken
 
Vandaar dat we graag eerst een afspraak met u inplannen. Tijdens de afspraak wordt besproken wat de security scan omvat en welke aspecten voor de klant van toepassing zijn.
 
Deze unieke Balieplus actie is geldig van 1 januari 2014 tot en met 28 februari 2014. Begin het nieuwe jaar goed met de Security Scan door de Lexxyn Groep.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook