ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


9/12/2013

Clip Consultants breidt productenpakket fors uit

De nieuwe oplossingen bieden extra mogelijkheden in rapportages, meer arbeidsgemak en efficiëntie en extra online toepassingen voor sneller en transparanter werken.

Als eerste biedt Dynamic Law Manager het advocatenkantoor van nu een systeem voor snelle en flexibele rapportages. Door inzicht te geven in onder andere de productiviteit en het eenvoudig kunnen uitvoeren van analyses voor cashflow, debiteuren en crediteuren kan de jurist op elk moment de status van het kantoor onder de loep nemen. Met Dynamic Law Manager en CClaw wordt business intelligence voor advocatuur gemakkelijk, flexibel en betaalbaar.

Ten tweede biedt Clip Consultants met het Document Management Systeem (DMS) een multifunctionele oplossing voor het juridische kantoor. Door middel van Full Text Search kunnen met slechts enkele zoekcriteria snel alle documenten waarin het zoekwoord voorkomt worden gevonden. Ter voorkoming van het overschrijven van documenten biedt het DMS de functionaliteit ‘inchecken/uitchecken’. Ook voegt het DMS extra functionaliteiten toe aan de Outlook omgeving van de gebruikers.

Ten derde introduceert Clip Consultants CClaw Dossier Online. Met CClaw Dossier Online deelt de jurist rechtstreeks vanuit CClaw informatie met cliënten via het internet, uiteraard via een volledig beveiligde verbinding en persoonlijke inlog. Een cliënt heeft via de website van het advocatenkantoor toegang tot een persoonlijke klantomgeving. In de klantomgeving kan direct de status van het dossier geraadpleegd worden, een concept dagvaarding bekeken worden en gecontroleerd wat er op de declaratie staat.

Met de nieuwe oplossingen wordt de functionaliteit die Clip Consultants met het softwarepakket CClaw bood, nog verder vergroot. Meer informatie over Dynamic Law Manager, DMS en CClaw Dossier Online kunt u vinden op www.lexxyn.nl/clipconsultants.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis