ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


18/11/2013

Lexxyn Groep Partners zakenvrienden van KWF

Als onderneming delen wij met miljoenen mensen een droom: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. En zo snel als zij hiertoe in staat worden gesteld.

Lexxyn Groep draagt op diverse manieren haar steentje bij in de strijd tegen kanker. Eerder dit jaar was al een bedrijfsteam van de Lexxyn Groep actief betrokken bij Alpe d’huzes. In 2013 bracht Alpe d’huzes ruim 29 miljoen euro op. Sinds kort zijn de partners van de Lexxyn Groep ook zakenvriend van het KWF. Als KWF Zakenvriend steunen de Lexxyn Groep partners onderzoek naar kanker met een vast maandelijks bedrag voor wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van KWF-fellows. Mede hierdoor kunnen talentvolle jonge onderzoekers ervaring opdoen in wetenschappelijk kankeronderzoek en/of de specialistische behandeling van kanker. Deze toptalenten in kankeronderzoek blijken een bijzonder goede investering: veel oud-fellows bekleden nu topposities binnen het kankeronderzoek. 

Sta ook op tegen kanker Wilt u als onderneming ook opstaan tegen kanker? Kijk voor inspiratie en informatie op de speciale actiewebsite van KWF Kankerbestrijding.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis