ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


9/4/2013

"De noodzaak om te digitaliseren" Wat betekent dat nu eigenlijk?

Op vrijdag 28 juni 2013 vindt de 3e editie van de Kleine Kantoren Dag plaats. De Lexxyn Groep is deze dag aanwezig om u te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van document- en kennismanagement in een digitaal advocatenkantoor.

Kleine Kantoren Dag 2013 Dit congres wordt specifiek georganiseerd voor de advocaat-ondernemer. Op deze dag komen alle aspecten voorbij van het hebben van een eigen kantoor. Hierdoor wordt u een betere ondernemer of kunt u de beslissing om ondernemer te worden beter overzien en onderbouwen. U bepaalt welke workshops u volgt en stelt zo uw ideale programma samen. Ook juridisch inhoudelijke onderwerpen komen aan bod. Aan het eind van de dag kunt u netwerken met een borrel op de kennismarkt en weet u waar uw kansen liggen om uw kantoor succesvoller te maken.

Huidige ontwikkelingen Zoals bekend groeit het aantal kleine advocatenkantoren zeer snel. Daarnaast is er een grote groep zelfstandige juristen die de markt bestookt. Daarmee groeit ook de onderlinge concurrentie. Daarbij nemen cliënten van kleine kantoren geen genoegen meer met panklare juridische antwoorden op hun vraag. De juridische kennis is wel de minimale dienstverlening dat u dient aan te bieden. Wat dient u nog meer aan te bieden? Hoe speelt u in op deze veranderende behoefte? Hoe onderscheidt uw kantoor zich van al die andere kantoren?

Toekomstmuziek Tegelijkertijd is het noodzakelijk om uw kantoor te digitaliseren zodat u, als de Rechterlijke Macht in 2015 digitale dossiers gebruikt, klaar bent voor de toekomst. Handig als u overziet welke juridische gevolgen u daarbij in de gaten moet houden. Ook intervisie zou uw praktijk kunnen helpen. Hoe beter u weet hoe u het beste presteert, hoe beter u uw cliënten kunt bijstaan. En over de toekomst gesproken: hoe ziet uw financiële toekomst eruit? Weet u al hoeveel pensioen u straks overhoudt?

Op dit congres, speciaal ontwikkeld voor u als advocaat ondernemer van een klein kantoor zal aandacht worden besteedt aan deze vragen en stellingen. Kortom, hoe luidt de toekomstmuziek voor uw kleine advocatenkantoor?

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis