ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


5/3/2013

Samenwerking BaliePlus en Lexxyn

De advocatuur is een beroepsgroep die sterk gefocust is op het vak. Balieplus begrijpt dat en heeft zich gespecialiseerd in producten en diensten ter ondersteuning van advocaten en kantoren. Voor 2013 heeft Lexxyn Groep de nauwe samenwerking met BaliePlus voortgezet. Leden van Balieplus kunnen bij de Lexxyn Partners gebruik maken van diverse aanbiedingen. Vermeld hiervoor bij uw aanvraag dat u Balieplus lid bent.

Over BaliePlus 

Kritische voorselectie
De markt voor producten en diensten op het gebied van bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling is groot en ondoorzichtig. Daarom houdt BaliePlus het dienstenaanbod voor de advocatuur kritisch tegen het licht. Dat scheelt niet alleen tijd, het geeft advocaten ook de zekerheid dat onze voorselectie relevant en van goede kwaliteit is. Bovendien kan BaliePlus door de collectiviteit aantrekkelijke kortingen bedingen en zijn onze aanbieders bereid maatwerk te leveren.

Inspelen op trends
Omdat BaliePlusveel bij leveranciers over de vloer komt, signaleren we bovendien trends en ontwikkelingen. We delen die kennis en spelen daar op in met trainingen en workshops die de persoonlijke vaardigheden van advocaten verbeteren. Of het nu gaat om time-management, onderhandelen of social media. BaliePlus zorgt voor verdieping.

Voordeel voor advocaten
De producten en diensten van BaliePlus zijn niet alleen bestemd voor advocaten, maar voor alle medewerkers van een advocatenkantoor. Word ook lid en profiteer! 

Pluspunten
•BaliePlus volgt trends en ontwikkelingen
•BaliePlus selecteert de meest relevante producten
•BaliePlus helpt advocaten kiezen
•BaliePlus bespaart tijd en geld

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis