ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


07/11/2019

SJBN - Jonge Balie Congres 2019

In 2019 staat Nederland in het teken van groot meester Rembrandt van Rijn. Aanleiding is het 350ste sterfjaar van de grote, beroemde Hollandse Meester, die mede dankzij de actieve en doelbewuste inzet van zijn sociale netwerk zo groot heeft kunnen worden. Via familie en vrienden kwam Rembrandt immers aan opdrachten, financiële middelen en artistieke uitdaging. Rembrandt heeft vele leerlingen gehad en was daarmee ook een groot leermeester.

Het hele jaar vinden er door het hele land tal van tentoonstellingen en activiteiten rondom Rembrandt plaats. Ook het Jonge Balie Congres 2019 is op Rembrandt geïnspireerd en stelt de ‘Grote Meester’ in de jonge advocaat centraal. Want, hoe komt de jonge advocaat anno 2019 goed uit de verf? En kan hij/zij iets leren van andere meesters, zoals meesters in sport, taal, netwerken en gezondheid?

Tijdens het Jonge Balie Congres zullen jonge advocaten worden geïnspireerd om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Het programma omvat een divers en kleurrijk palet aan lezingen en workshops, die zullen worden verzorgd door ‘Grote Meesters’ op het gebied van kunst, taal, sport, gezondheid en netwerken.

Lexxyn Groep is ook dit jaar weer sponsor van het Jonge Balie Congres. Graag zien we jou goed uit de verf komen in Scheveningen op 7 & 8 november 2019!

Locatie

Afas Circus Theater
Scheveningen

Ga voor meer informatie en registratie naar https://www.jongebaliecongres.nl

Evenementen

Webinar - Legal IT Talks - Digitale veiligheid

donderdag 04 februari 2021

Lees verder

Webinar - Legal IT Talks - Dashboards & Business Intelligence in de juridische praktijk

dinsdag 02 maart 2021

Lees verder

Webinar - Legal IT Talks - Kennismanagement

donderdag 08 april 2021

Lees verder

Alle evenementen

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook