ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


09/12/2020

SJBN - Advocaat & Ondernemerdag 9 december 2020

Ben jij een jonge advocaat met maximaal 7 jaar ervaring en ben je geïnteresseerd in het ondernemerschap binnen de advocatuur? Schrijf je dan nu in voor de zevende editie van de SJBN Advocaat en Ondernemerdag op 9 december 2020.

De SJBN Advocaat en Ondernemerdag is in het bijzonder gericht op advocaten die een eigen kantoor willen beginnen of ambitie hebben om door te groeien tot partner binnen een bestaand kantoor.

Je kunt je inschrijven aan voor de SJBN Advocaat & Ondernemerdag via dit inschrijfformulier: https://studioavdr.webinargeek.com/sjbn-advocaat-ondernemerdag

Presentaties

De SJBN Advocaat en Ondernemerdag wordt georganiseerd in samenwerking met Movir, Lexxyn en Academie voor de Rechtspraktijk. 

De zevende editie van de SJBN Advocaat en Ondernemerdag vindt plaats op woensdag 9 december 2020 vanaf 15:00 uur tot 17:30 uur. Deze editie van de Advocaat & Ondernemerdag zal vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen plaatsvinden via een webinar.

Tijdens de SJBN Advocaat en Ondernemerdag staat het ondernemerschap centraal en ontvang je informatie van advocaten die jou voor zijn gegaan. Zij zullen spreken over het oprichten van een eigen advocatenkantoor en het doorlopen van het partner-traject. Ook worden er drie verschillende interessante lezingen aangeboden over benodigde financieringen, verzekeringen (Movir) en ICT-voorzieningen (Lexxyn).

Na afloop van het webinar beschik je over praktische tips voor het doorlopen van een partnertraject, het oprichten van een eigen kantoor, informatie over verzekeringen, ICT-voorzieningen en financiering. Hiermee maak je een vliegende start. Tijdens de presentaties bestaat er alle ruimte om vragen te stellen. Indien je voorafgaand al gerichte vragen hebt, kun je deze stellen in het daartoe bestemde vak in het inschrijfformulier.

Programma

Het programma is als volgt:

  • 15:00 - 15:10 uur: Opening
  • 15:10 - 15:35 uur: Movir
  • 15:35 - 16:00 uur: mr. Elias van Kampen (Advocaat-partner bij Fort Advocaten)
  • 16:00 - 16:25 uur: Gohar Chaudhry (Lexxyn Groep)
  • 16:25 - 16:35 uur: Pauze
  • 16:35 - 17:00 uur: Koen Bendermacher (Van Lanschot)
  • 17:00 - 17:25 uur: mr. Leonie van Grinten (Meester Leonie strafrechtadvocatuur)
  • 17:25 - 17:30 uur: Afsluiting

Kortom: het belooft een interessante middag te worden voor iedere advocaat, die je niet mag missen. Naast advocaat ben je immers ook ondernemer!  

Meld je snel aan!

Deelname aan de SJBN Advocaat en Ondernemerdag is kosteloos! Inschrijven is mogelijk tot en met  7 december 2020 via:

https://studioavdr.webinargeek.com/sjbn-advocaat-ondernemerdag

Heb je vragen over de SJBN Advocaat en Ondernemerdag? Neem dan contact op met Madhavi Nagessersing, Portefeuillehouder Evenementen (evenementen@sjbn.nl).

Graag tot woensdag 9 december 2020 tijdens de SJBN Advocaat & Ondernemerdag!

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook