ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


24/10/2019

Ronde tafeldiscussie: "De juiste keuzes maken op het gebied van ICT voor de juridische praktijk"


ICT en digitalisering zijn de laatste jaren belangrijke thema's geworden in de juridische sector. Kantoren worden steeds afhankelijker van de beschikbaarheid van goede ICT en snelle toegang tot de juiste informatie. Tijd en plaats onafhankelijk kunnen werken is cruciaal geworden voor het voeren van een efficiënte praktijk. Maar ICT is niet uw corebusiness en de technologische wereld kan in een oogwenk veranderen. Hoe maakt u dan toch de juiste "future proof" beslissingen die uw kantoor verder helpen?

Ronde tafeldiscussie: De juiste keuzes maken op het gebied van ICT voor de juridische praktijk

Wij nodigen u van harte uit donderdag 24 oktober mee te discussiëren over ICT voor de juridische praktijk tijdens onze ronde tafeldiscussie: "De juiste keuzes maken op het gebied van ICT voor de juridische praktijk". De middag begint met met een inleidende presentatie over onder andere de cloud, beveiliging en de bijzonderheden op het gebied van ICT die de juridische sector beheersen.

Vervolgens nemen wij u middels diverse stellingen mee door de overwegingen en mogelijkheden op het gebied van ICT en digitalisering. We gaan met elkaar in discussie over de mogelijkheden en vragen: waar moeten kantoren in uw ogen over nadenken? Welke brandende vragen over digitalisering heeft u zelf? Hoe ziet het digitale juridische kantoor van de toekomst er uit?

Agenda & locatie

Donderdag 24 oktober 2019
Aanvang: 14:00
Einde: 16:30 (Met aansluitend een borrel)
Lexxyn Groep Experience Center
Paterserf 3, Oosterhout

Aantal beschikbare plaatsen: 8
Deelname is kosteloos

Voor wie is deze sessie geschikt?

Deze sessie is geschikt voor iedereen die binnen advocaten-, notaris- of deurwaarderskantoor verantwoordelijk is voor ICT en voor zowel juristen als ondersteuners. U hoeft geen diepgaande ICT-kennis te hebben, interesse in het onderwerp is vanzelfsprekend wel belangrijk. Voor meer kennis en inzicht download u alvast ons e-book: To cloud or not to cloud.


Meer informatie over werken in de cloudEvenementen

Webinar - Legal IT Talks - Digitale veiligheid

donderdag 04 februari 2021

Lees verder

Webinar - Legal IT Talks - Dashboards & Business Intelligence in de juridische praktijk

dinsdag 02 maart 2021

Lees verder

Webinar - Legal IT Talks - Kennismanagement

donderdag 08 april 2021

Lees verder

Alle evenementen

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook