ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


05/06/2018

PLEIT2018 - De Kennisdag over ICT voor de Juridische Praktijk

HET EVENEMENT VOOR JURIDISCHE PROFESSIONALS

Save the date: PLEIT2018 vindt plaats op dinsdag 5 juni 2018 en wordt georganiseerd in DeFabrique in Utrecht. 

Ieder juridisch kantoor heeft te maken met ICT. PLEIT is het evenement voor professionals in de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij die op zoek zijn naar praktische richtlijnen om de ICT dienstverlening te optimaliseren. Het PLEIT programma biedt informatie voor geïnteresseerden in, gebruikers van en verantwoordelijken voor ICT binnen de juridische praktijk.

PLEIT2018: Vernieuwen en verbeteren
Met de centrale thema’s vernieuwen en verbeteren, zet PLEIT2018 de standaard voor ICT in de juridische praktijk. Hoe blijven juridische kantoren innovatief en toekomstbestendig? In één dag worden antwoorden op deze en vele andere vragen gegeven tijdens seminars, workshops en presentaties. Met aansprekende en toonaangevende sprekers uit de juridische sector, maar ook vanuit andere sectoren zullen sprekers het podium betreden.

Hoofdsponsor: Lexxyn Groep
Als hoofdsponsor draagt de Lexxyn Groep bij aan deze kennisdag. De Lexxyn Groep voorziet in de volledige ICT-behoefte van advocaten, notarissen en deurwaarders. De gebundelde ervaring en collegialiteit van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis