ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


11/10/2016

PLEIT2016 - de Kennisdag over ICT voor de Juridische Praktijk

HET EVENEMENT VOOR JURIDISCHE PROFESSIONALS:

IEDER JURIDISCH KANTOOR HEEFT TE MAKEN MET ICT. PLEIT IS HET JAARLIJKSE EVENEMENT VOOR PROFESSIONALS IN DE ADVOCATUUR, HET NOTARIAAT EN DE DEURWAARDERIJ DIE OP ZOEK ZIJN NAAR PRAKTISCHE RICHTLIJNEN OM DE ICT DIENSTVERLENING TE OPTIMALISEREN. HET PLEIT PROGRAMMA BIEDT INFORMATIE VOOR GEÏNTERESSEERDEN IN, GEBRUIKERS VAN EN VERANTWOORDELIJKEN VOOR ICT BINNEN DE JURIDISCHE PRAKTIJK.

JURISTEN EN ICT
De juridische sector is volop in beweging. Nieuwe wet- en regelgeving, digitaliseren en ondernemerschap zijn slechts enkele hoofdthema's voor advocatuur, notariaat en deurwaarderij. Daarnaast blijven IT beveiliging, kostenefficiëntie en kennismanagement aandacht vragen van juristen van nu. PLEIT brengt al deze hoofdthema's samen op één dag: actualiteit, visie en trendinformatie over de belangrijkste ICT thema's voor de juridische sector.

VOOR WIE
PLEIT is dé Kennisdag over ICT voor de Juridische Praktijk. Gericht op de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij. Voor advocaten, notarissen en deurwaarders, maar ook partners, ICT-verantwoordelijken én zelfstandig specialisten. 

LEXXYN GROEP
Als vaste partner draagt de Lexxyn Groep bij aan deze kennisdag. De Lexxyn Groep voorziet in de volledige ICT-behoefte van advocaten, notarissen en deurwaarders. De gebundelde ervaring en collegialiteit van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. 

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook