ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


09/09/2014

Lexxyn Groep - Roadshows

ICT ontwikkelingen volgen zich de laatste jaren snel op. Niet alleen grootschalige ontwikkelingen voor de (nabije) toekomst, maar zeker ook de ICT ontwikkelingen die direct invloed hebben op uw dagelijkse praktijk staan niet stil. In die dagelijkse praktijk werkt u ongetwijfeld al met diverse ICT oplossingen, maar zijn dit ook de meest efficiente oplossingen? En bent u volledig op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om de juiste keuzes te maken op het gebied van ICT voor uw praktijk? Is uw praktijk al (digitaal) veilig ingericht? En heeft u inzicht in de kosten, de investeringen, maar ook de opbrengsten bij het gebruik van de ICT producten?

Tijdens de Lexxyn Groep Roadshows zorgen wij ervoor dat u vrijblijvend bijgepraat wordt over de huidige producten en diensten die de Lexxyn Groep Partners u kunnen bieden. Als marktleider op het gebied van ICT voor de Juridische Praktijk verzorgen de Lexxyn Groep Partners reeds voor vele kantoren de inrichting van de ICT omgeving, het werken in de cloud, de digitale spraakverwerking, de webdiensten en portals, de telecommunicatie en de software voor uw financiele administratie en dossierbeheer. De Lexxyn Groep Partners zijn bij uitstek op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van ICT en de ontwikkelingen in de juridische praktijk. Bent u werkzaam in de Advocatuur, het Notariaat of de Deurwaarderij? Schrijf u dan in voor de roadshows die in september 2014 voor u worden georganiseerd.

Naast de Lexxyn Groep Partners: BigHand, Clip Consultants, Devoon, Helder Telecom, ICT Concept en Trivium Software is ook Lexxyn Groep Connectie ICTRecht aanwezig bij de roadshows die worden gehouden in de omgeving Amsterdam, Rotterdam, Breda en Eindhoven. 

Data & Locaties:

  • Dinsdag 9 september 2014 - Omgeving Breda - 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Donderdag 11 september 2014 - Omgeving Rotterdam - 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Dinsdag 16 september 2014 - Omgeving Eindhoven - 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Donderdag 18 september 2014 - Omgeving Amsterdam - 13:00 uur tot 17:00 uur

Programma:

De middag zal centraal worden gestart met een juridisch seminar verzorgt door ICTRecht: "veilig de cloud in". Steeds meer ICT producten en diensten bevinden zich in de "cloud". U kunt er eigenlijk niet meer om heen! In deze sessie leert u van de juridisch specialisten van ICTRecht welke aandachtspunten er zijn bij werken in de cloud, hoe u een goede dienstverlening kunt borgen en hoe u de risico's afdekt.

Vervolgens kunt u de presentaties bijwonen van de Lexxyn Groep Partners, waarbij u de keuze maakt uit een drietal presentaties afgestemd op de producten en diensten die voor uw praktijk relevant zijn. Bekijk hier het volledige programma >>>

Praktische Informatie:

U kunt uiteraard met meerdere deelnemers vanuit een kantoor aansluiten. Er is op deze middagen plaats voor maximaal 50 deelnemers. Schrijf u daarom tijdig in. De roadshows zijn kosteloos toegankelijk voor de doelgroep (advocatuur, notariaat, deurwaarderij) waarbij wij na aanmelding en bevestiging rekenen op uw komst. 

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis