ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


27/06/2014

Kleine Kantoren Dag 2014

Een datum voor een nieuwe editie van de Kleine Kantoren Dag is geprikt, en wel op vrijdag 27 juni 2014 in Almere. Ook dit jaar zal de Lexxyn Groep nauw betrokken zijn bij deze dag. Het thema voor de komende editie: Sterker uit de crisis! Meld u zich bijtijds aan, dan ontvangt u een vroegboekkorting.

Als marktleider op het gebied van ICT voor de Juridische Praktijk zal de Lexxyn Groep een workshop verzorgen over digitale veiligheid voor Kleine Kantoren. De huidige realiteit en razendsnelle ontwikkelingen in ICT zorgen voor veel kleine kantoren voor een uitdagende spagaat. (Anticyclisch) Investeren in digitale veiligheid is noodzakelijk geworden, terwijl er onduidelijkheid is over de daadwerkelijke veiligheid en risico’s. De workshop zet trends voor kleine kantoren op een rij, geeft inzicht in de risico’s en biedt tips en tricks voor advocaten bij het inrichten van hun ICT-platform.  

Het complete programma voor de vierde Kleine Kantoren Dag vindt u hier. Wilt u zich aanmelden? Dat kan! Tot 1 mei ontvangt u vroegboekkorting en betaalt u € 199,20. Aanmelden kan via opleidingen@sdu.nl.
 
De Kleine Kantoren Dag is een congres dat Sdu jaarlijks specifiek organiseert voor de advocaat-ondernemer, van eenpitters tot kantoor bestaande uit enkele personen. Op deze dag komen diverse aspecten voorbij van het hebben van een eigen kantoor. Hierdoor wordt u een betere ondernemer of kunt u de beslissing om ondernemer te worden beter overzien en onderbouwen.
 
Op de dag zelf heeft u de keuze uit diverse workshops zodat u een voor uzelf ideaal programma kan samenstellen. Uiteraard komen ook juridisch inhoudelijke onderwerpen uitgebreid aan bod. Aan het eind van de dag kunt u netwerken met een borrel op de kennismarkt en weet u waar uw kansen liggen om uw kantoor succesvoller te maken!

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis