ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


11/06/2021

JuriQuiz

We zitten hopelijk in de laatste fase van de pandemie waarin er een hoop beperkingen worden opgeheven, maar de laatste loodjes wegen vaak nog het zwaarst. Daarom slaan Lexxyn Groep, het CPO en Mr. de handen ineen om juridisch Nederland van het nodige online vermaak te voorzien. Samen organiseren zij de JuriQuiz, dé online pubquiz voor juristen.

Vrijdagmiddag 11 juni van 15:30 uur tot 17:00 uur nemen u en uw teamgenoten het online op tegen andere juristenteams. Advocaten, notarissen, bedrijfsjuristen, rechters, officieren van justitie et cetera: iedereen die jurist is kan met een team meedoen aan deze spannende online pubquiz. Test uw kennis op het gebied van juridisch nieuws, actualiteiten, technologie en het recht.

De vragen worden opgesteld door de opleiders van het CPO, de redactie van Mr. en de technisch adviseurs van Lexxyn Groep en beloven dus echte breinbrekers te worden. De presentatie is in handen van advocaat en auteur Christiaan Alberdingk Thijm, partner bij Bureau Brandeis. Hij presenteert u vier ronden van tien vragen in de strijd om de eretitel: Winnaar JuriQuiz 2021.

Wat is een online pubquiz?

Tijdens een online pubquiz wordt op een online livestream een quizprogramma uitgezonden. U speelt vanuit huis of kantoor middels een online vragenlijst mee, en beantwoordt de vragen die in de stream worden gesteld. Ondertussen overlegt u via bijvoorbeeld een videovergadering met uw teamgenoten en vult uw teamcaptain de vragenlijst in.

 

Steun Lawyers for Lawyers

Als inschrijfgeld voor de JuriQuiz vraagt de organisatie aan alle deelnemende teams om een donatie van (minstens) € 7,50 per teamlid te doen aan Lawyers for Lawyers: de organisatie die zich wereldwijd inzet voor de bescherming van advocaten en een vrije en onafhankelijke advocatuur.

 
 

Deelnemen

Wilt u uw team inschrijven of meer weten over de JuriQuiz? Ga naar www.juriquiz.nl voor meer informatie over hoe mee te spelen, en het inschrijfformulier.

 

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis