ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


28/09/2017

FBN Juristen: Notarieel congres op maat

Notarieel congres op maat: Via Juridica pakt uit!

Op donderdag 28 september 2017 organiseert FBN Juristen het notariële congres ‘Via Juridica pakt uit!’. Op deze dag zullen de docenten van FBN Juristen ingaan op actuele notariële thema’s, deze verdiepen en vertalen naar uw praktijk!

Zij willen laten zien welke leuke initiatieven voor de notariële praktijkvoering mogelijk zijn. Dat is uiteraard vakinhoudelijk, maar er worden ook ‘gereedschappen’ aangereikt om de praktijk efficiënte handen en voeten te geven.

In de ochtend zijn er 4 inleidingen, waarin de specialisten ieder in een half uur, de stand van zaken op hun terrein uiteenzetten. Voor de middag maken de deelnemers drie keer een eigen keuze uit een veelheid van keuzesessies.

De dag staat onder leiding van Prof. dr. J.P.M. (Hans) Stubbé, founding partner van FBN Juristen.

Doelgroep

De dag is opgezet voor zowel notarissen en kandidaat-notarissen, alsook notariële medewerkers, met name door de grote variatie aan workshops.

Meer informatie over deze dag en het complete programma vindt u op: https://www.fbn.nl/pages/419/Cursussen/Via-Juridica-pakt-uit.html?utm_source=viajuridica&utm_medium=bannervj&utm_campaign=Viajuridicapaktuit

De kosten voor deelname aan dit congres bedragen:

  • Abonnee van Via Juridica; 1e deelnemer 350,- en 2de en volgende deelnemer van hetzelfde kantoor 250,-.
  • Niet-abonnee van Via Jurdica: 1e deelnemer 450,- en 2de en volgende deelnemer van hetzelfde kantoor 350,-

Als partner van FBN Juristen mogen wij klanten van de Lexxyn Groep Partners de abonnee prijs aanbieden. Geeft u bij ons aan via info@lexxyn.nl dat u zich heeft aangemeld dan kan de korting vervolgens voor u verwerkt worden.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook