ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


01/10/2014

DMSforLegal meets Microsoft Matter Center for Office 365

Op woensdag 1 oktober aanstaande organiseert Epona een exclusieve bijeenkomst voor afgevaardigden van vooraanstaande kantoren uit de nationale en internationale juridische markt. Het onderwerp is de impact van Microsoft’s nieuwe Matter Center for Office365. De (inter)nationale gasten worden ontvangen in de Milleniumtoren in Rotterdam, alwaar de senior Director Business & Technology Strategy van Microsoft Legal kritische vragen beantwoordt rondom thema’s zoals databeveiliging en de beschikbaarheid van het SharePoint Online platform.

Marjan Hermkes – van Ham (algemeen directeur Epona Legal): “Na de Matter Center aankondiging van Microsoft hebben wij vele vragen gekregen over de terugkeer van Microsoft in het speelveld van juridische software leveranciers. Zoals in het artikel op advocatie.nl aangekondigd zijn wij blij met deze beweging. Wat dit voor kantoren kan betekenen, wordt tijdens de bijeenkomst duidelijk.”

Wilt u ook weten wat Epona DMSforLegal en Microsoft Matter Center for Office 365 voor uw kantoor kunnen betekenen? Bezoek ons dan tijdens PLEIT2014!

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook