ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


26/11/2013

BigHand Roadshow 2013 - Utrecht - Groningen - Rotterdam

BigHand levert wereldwijd software om meer gedaan te krijgen in minder tijd, waar en wanneer juridische professionals het nodig hebben. De huidige en toekomstige mogelijkheden van BigHand zorgen voor een snellere documentproductie. Kortom; time saving all over the world.

Sinds de BigHand User Conferences vorig jaar, waar honderden BigHand gebruikers hun stem hebben laten horen, is BigHand druk aan het werk geweest om de roadmap ook daadwerkelijk te realiseren. En dat is gelukt! Met name op het gebied van Mobility, Spraakherkenning en Documentcreatie zijn veel innovaties en ontwikkelingen doorgevoerd en beschikbaar in de nieuwste versie van BigHand; 4.5. Dat gezegd hebbende, is het nu tijd u persoonlijk kennis te laten maken met alle nieuwe features en daarvoor we ‘hit the road’! Op 26, 27 en 28 november 2013 komt het team van BigHand en specialisten van partnerbedrijven naar u toe.

Om uw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk te benutten hebben we gekozen voor lunchsessies, waar naast BigHand 4.5 diverse actuele thema’s aan de orde komen, waarbij het thema ‘Get more done’ centraal staat. Denk hierbij aan themasessies zoals Mobile Device Management (MobileIron), Visie op Spraakherkenning (Nuance), Hardware innovaties (Philips) en Productie integratie (Documentaal). Aangezien we de roadshows mogen hosten bij bestaande klanten is de ruimte beperkt, dus schrijf u snel in!

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis