ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


04/02/2015

Advocaat & Ondernemer - Dag | Stichting Jonge Balie Nederland

Naar aanleiding van het succes van de eerste “Advocaat & Ondernemer-dag” in 2014 organiseert de Stichting Jonge Balie Nederland (SJBN) op woensdag 4 februari 2015 in samenwerking met onder andere de ABN Amro, Lexxyn Groep - marktleider op het gebied van ICT voor de juridische praktijk en bekend van het IT evenement PLEIT - en arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir voor de tweede keer de “Advocaat & Ondernemer-dag”. De dag is gericht op (jonge) advocaten die nadenken over het opstarten van een eigen kantoor, door willen groeien tot partner binnen een bestaand kantoor of simpelweg meer willen leren over het ondernemersaspect van de advocatuur, zoals bijvoorbeeld het acquireren van klanten.

In het programma tref je sprekers die in korte (interactieve) lezingen vertellen en inspireren over:

  • de organisatie en ervaringen van oprichters van een eigen kantoor (a la carte advocaten);
  • ontwikkeling binnen en visie op de advocatuur door Han Mesters (sector manager zakelijke dienstverlener bij ABN Amro);
  • het toetreden als partner binnen een bestaande maatschap;
  • zakelijke aspecten als (arbeidsongeschiktheids)verzekeringen; en
  • innovatie door gebruik van ICT: nut en noodzaak en vooral de mogelijkheden.

Ook als je binnen je bestaande kantoor verder wilt groeien of wilt ondernemen, biedt deze middag veel toegevoegde waarde.

De dag sluit af met een borrel, zodat de mogelijkheid bestaat de afzonderlijke sprekers informeel en persoonlijk te benaderen.

De Advocaat & Ondernemer-dag vindt plaats op een unieke locatie, in het hoofdkantoor van de ABN Amro te Amsterdam (Gustav Mahlerlaan 10) van 15:30 uur (ontvangst met koffie en thee) tot ongeveer 20.00 uur. Houd voor actuele informatie en het exacte programma de website in de gaten.

Let op: Deelname is volledig gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Vorig jaar waren de 70 plekken in twee dagen vergeven. Dit jaar is plaats voor slechts 100 deelnemers. Inschrijven kan tot 31 januari 2015 door een e-mail te sturen aan pr@sjbn.nl. Bij maximale bezetting zal een wachtlijst worden bijgehouden. Mocht u uzelf hebben ingeschreven maar onverhoopt niet meer aanwezig kunnen zijn, dan verzoeken we u vriendelijk uzelf af te melden zodat iemand van de wachtlijst geplaatst kan worden.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook