ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


26/10/2017

‘Legal Eagle’ bijeenkomst | Eindhoven

Legal Eagle, SDU’s praktijkmanagementsoftware, stopt. Hierdoor dienen Legal Eagle gebruikers zich te oriënteren op een uitwijkmogelijkheid. Maar hoe maakt u weloverwogen een keuze uit de diverse alternatieven? Slimme vogels grijpen nu hun kans.

Een alternatieve vliegroute

Legal Eagle

SDU heeft gecommuniceerd per juli 2018 te stoppen met Legal Eagle. Spijtig voor de vele gebruikers die hierdoor een nieuwe koers dienen te bepalen. Een route die afhankelijk is van vele factoren zoals werkprocessen, doelstellingen, IT-omgeving - en de toekomstvisie daarop - en budget. Wenst u lokaal of in de cloud te werken? Een gesloten database of liever een ‘open source’ applicatie? En op welke functionaliteiten dient de focus te liggen? Welke rol speelt digitaal procederen hierbij?

Zomaar wat vragen, waarvan de antwoorden allesbepalend zijn voor het maken van uw persoonlijke én toekomstbestendige keuze. Vlieg niet standaard mee op de vleugels van anderen, maar gun uzelf de tijd om uw eigen koers te bepalen. 

Kom naar de Lexxyn Groep ‘Legal Eagle’ bijeenkomsten

Kom op 26 of 31 oktober naar Eindhoven of Utrecht en schuif vrijblijvend aan bij een ‘Legal Eagle' bijeenkomst. Hier informeert de Lexxyn Groep u graag kosteloos over alle alternatieven en interessante overstapmogelijkheden.

Vlieg mee en kijk voor meer informatie, om u aan te melden voor een van de bijeenkomsten of voor een afspraak bij u op kantoor op: www.lexxyn.nl/legaleagle

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook