ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Legal IT Talks

Legal IT Talks is een maandelijke webinarserie van Lexxyn Groep met variërende onderwerpen over ICT voor de juridische praktijk. Elke maand schuiven gasten van de diverse Lexxyn Groep Partners of andere smaakmakers uit de sector aan voor een goed gesprek over de digitale wereld van advocaten, notarissen en deurwaarders.

Agenda

Legal IT Talks terugkijken

Hier onder staat een overzicht van de Legal IT Talks. Van iedere Legal IT Talk zijn een opname en verslag beschikbaar die u gratis en zonder registratie kunt terugkijken.

2021

2020

Uitnodigingen ontvangen voor Legal IT Talks

Wilt u meer weten over de komende Legal IT Talks? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan maandelijks de uitnodiging en de agenda van de komende Legal IT Talks in uw e-mail.Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis