ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


ICTRecht

ICTRecht levert deskundig en praktisch juridisch advies over ICT tegen een gunstig tarief. Als specialist op het gebied van ICT weet ICTRecht de complexe en snel veranderende technologie snel te vertalen naar juridische documenten of concrete adviezen waar de ondernemer direct mee aan de slag kan.

De ambitie van ICTRecht is hét juridisch adviesbureau van Nederland te zijn als het gaat om ICT en recht. Met een klein, flexibel en creatief team biedt ICTRecht veel ruimte voor originaliteit en eigen initiatief. Middels samenwerking met partnerkantoren bieden zij complete diensten (full-service) aan de klant.

Door de samenwerking met de Lexxyn Groep biedt ICTRecht klanten en Lexxyn Partners toegang tot waardevol juridisch advies en wordt actief inhoud gegeven aan kennisdelen. Door de samenwerking blijft de Lexxyn Groep vanuit eerste hand op de hoogte van relevante wet- en regelgeving met betrekking tot haar dienstverlening. Ook met de klanten van de Lexxyn Partners deelt ICTRecht graag de kennis. 

 

Producten en diensten

De Algemene Verordening Gegevensbescherming
Artikelsgewijs commentaar op de Europese vervanger van de Wbp

De Algemene Verordening Gegevensbescherming vervangt per 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens. In 99 artikelen wordt een geheel vernieuwd regime voor de omgang met persoonsgegevens neergezet. Nieuwe terminologie en strenge nieuwe regels, met hoge boetes: hoe daarmee om te gaan?

Meer informatie over De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Handboek ICT-contracten
ICT-contracten opstellen of onderhandelen?

ICT-contracten opstellen of onderhandelen? Het Handboek ICT-contracten helpt u. Meer dan 100 contractsclausules worden uitgewerkt en besproken, met voorbeeldteksten, alternatieven en analyse. Lees concreet hoe u exoneratie, accounttoegang, data-export of onderhoud en upgrades duidelijk en correct vastlegt. Tevens behandelt het boek meer dan 30 ICT-contracten in detail, van Agile-softwareontwikkeling tot cloudhosting en van SaaS-licenties en EULA’s tot reselling, bewerkersovereenkomst of online bemiddeling.

Meer informatie over Handboek ICT-contracten

ICTRecht in de Praktijk
Relevante ontwikkelingen rond ICT en Recht

Het tijdschrift ICTRecht in de praktijk informeert de bedrijfsjurist en andere juridische professionals over de laatste relevante ontwikkelingen rond ICT en recht. Elk kwartaal ontvangt u vakartikelen, overzichten van rechtspraak en wetgeving en andere direct toepasbare informatie. U kunt het tijdschrift op papier of elektronisch (pdf) ontvangen. Klanten van Lexxyn Groep Partners ontvangen 10% korting op jaarlijkse abonnementsprijs. Schrijf u via onderstaande link in:

Meer informatie over ICTRecht in de Praktijk


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis