ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Helpt de juridische praktijk om altijd te kunnen bellen en overal te werken. Veilig en zorgeloos

Helder Telecom & ICT garandeert juridische kantoren professionele bereikbaarheid. Altijd bereikbaar zijn en flexibel werken; vandaag de dag twee onmisbare ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsvoering. De laptop doet hierbij dienst als telefoon, de smartphone als werkplek. Voor de een de wereld op z’n kop, voor Helder heel normaal. Met het leveren van een kraakhelder portfolio zorgt Helder ervoor dat juridische professionals altijd in verbinding staan met de wereld om hen heen; veilig en zonder ruis op de lijn. De producten en diensten voor bellen en werken zijn veilig, schaalbaar en helemaal van deze tijd. En vergeet het team niet. De experts van Helder Telecom & ICT geven altijd met een glimlach gehoor én antwoord.

 

Producten en diensten

Voice over IP
Besparen op telefoonkosten en meer

Helder Telecom is dé specialist op het het gebied van Voice over IP (VOIP) voor de zakelijke markt. Bellen via internet (IP) biedt vele voordelen. U bespaart op telefoonkosten, bent altijd en overal bereikbaar, beheert uw data en telefonie netwerk in één systeem en interne applicaties zijn vaak eenvoudig te integreren. 

Meer informatie over Voice over IP

Vaste Telefonie
Uw telefooncentrale is de spil in het contact met klanten, leveranciers en medewerkers.

Optimale bereikbaarheid is erg belangrijk. Maar zelfs de meest stabiele telefoonoplossing hoeft u geen vermogen te kosten. Helder adviseert u over de optimale telefooncentrale en onderliggende netlijnen of breedbandverbindingen. Daarnaast neemt Helder Telecom installatie, service en onderhoud voor zijn rekening. Helder is leverancier van uitsluitend A-merken op het gebied van bedrijfstelefonie. Met Helder Telecom belt u zonder zorgen over een betrouwbare vaste lijn tegen de beste tarieven.

Meer informatie over Vaste Telefonie

Vast Mobiel Integratie
Kostenbesparend en talloze mogelijkheden

Mobiele en vaste telefonie kunnen op verschillende manieren en op uiteenlopende niveaus worden geïntegreerd. De meest eenvoudige vorm is het aanbrengen van slimme doorschakelingen. De meest geavanceerde vorm luistert naar de naam Helder Managed Mobile. Eén van de voordelen is dat u niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale. Als u gebruik maakt van Helder Managed Mobile is er namelijk geen noodzaak meer om de centrale telefonieapparatuur in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Alle voordelen op een rij:

Meer informatie over Vast Mobiel Integratie

Mobile Device Management
Overal en altijd veilig kunnen werken

Helder Telecom Mobile Device Management (MDM) biedt een set van mogelijkheden waarmee mobiele apparaten centraal worden beveiligd, geïnstalleerd en onderhouden. MDM maakt het mogelijk om automatisch systeemmanagementtaken te beheren, voor zowel Windows Mobile, Apple, Android, BlackBerry en Symbian Smartphones. MDM is een SaaS-oplossing, wat betekent dat je up and running bent in enkele minuten, zonder dat u de server-infrastructuur hoeft te installeren.

Meer informatie over Mobile Device Management

Mobiele Telefonie
Optimale bereikbaarheid is belangrijk voor ondernemers in alle sectoren.

Tijdens ieder klantencontact kunt u uw organisatie profileren en potentiële klanten zelfs over de streep trekken klant te worden. Iedere gemiste oproep is een gemiste kans. Helder Telecom biedt u ook mobiele oplossingen voor maximale bereikbaarheid in deze huidige veeleisende 24-uurs economie. Met de toevoeging van deze dienst kunt u bij Helder Telecom terecht voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet; hét totaalpakket aan communicatieoplossingen. Met de nieuwe mobiele diensten van Helder Telecom hoeft geen één contactmoment meer verloren te gaan.

Meer informatie over Mobiele Telefonie

Helder Internet Back-up
Altijd online met een 4G back-up verbinding

Last van een internetstoring? Met een automatische back-up verbinding via 4G, kunt u altijd online bereikbaar blijven. Hiermee heeft u maximale zekerheid dat de internet- en/of telefonieverbinding blijft werken. Ook wanneer er een storing is in bijvoorbeeld de glasvezel internetverbinding.

Meer informatie over Helder Internet Back-up

Helder Legal Fax
E-Fax oplossing met SLA speciaal voor de juridische sector

Deze faxdienst is een volwaardige vervanging van de traditionele fax. De faxen worden verzonden via internet, waardoor een analoge of ISDN telefoonverbinding niet meer nodig is. Helder Legal Fax is de enige digitale fax, die werkt als een echte fax en waarbij de betrouwbaarheid gegarandeerd wordt door de leverancier. Bovendien wordt deze faxination dienst ook gebruikt door De Rechtspraak.

Meer informatie over Helder Legal Fax


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis