ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Technologie is in het werk van juridisch professionals bijna onmisbaar geworden. Slimme software en handige apparaten maken het werk makkelijker en tijd- en kostenefficiënter uit te voeren. De hoeveelheid beschikbare oplossingen is echter zo groot dat het daardoor ook lastig te definiëren is welke technologiën van echte toegevoegde waarde zijn voor uw praktijk. Daarnaast kan verouderde of inefficiënt werkende technologie tot grote ergernissen leiden op uw kantoor.

In het Lexxyn Groep Experience Center te Oosterhout kunt u zelf in korte tijd ervaren hoe een zorgeloze ICT-­beleving voor uw organisatie eruitziet. U kunt de oplossingen van de Lexxyn Groep ­Partners testen, handige integraties zien en in één presentatie al uw digitaliserings- en ICT-vraagstukken toegelicht krijgen. Wel zo efficiënt!

In het Lexxyn Groep Experience Center ziet u onder andere:

 

Volledig bijgepraat in één presentatie.

Alle Lexxyn Groep Partner software

Volledige juridische werkplekken

Koppelingen tussen software en MFC

Integratie software en telefonie

Presentatie en vergaderoplossingen

Integraties software en Office 365

Videovergaderen via Microsoft Teams

Mobiel en overal werken

Vast/mobiele werkplekken

Diverse telefonie oplossingen

Print/scan oplossingen

 Ervaar, test en beleef zelf

Wilt u met uw kantoor een bezoek brengen aan het Experience Center? Wij ontvangen u samen met de Lexxyn Groep Partners graag in Oosterhout voor bijvoorbeeld een demonstratie, workshop of presentatie van de beschikbare oplossingen. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw bezoek in te plannen.


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis