ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Architect en leverancier van NEXTassyst, een compleet en toegankelijk softwarepakket voor notariskantoren

Devoon is ontwikkelaar en leverancier van NEXTassyst, een compleet en toegankelijk softwarepakket voor notariskantoren van elk formaat. Functies zoals cliëntenbeheer, dossierbeheer, automatische productie van akten, formulieren en brieven, urenregistratie en financiële administratie zijn standaard. Daarnaast worden gegevens uit onder meer BRP, Kadaster en KvK geautomatiseerd ingelezen. Zo wordt een digitaal dossier gaandeweg het notariële proces nauwgezet opgebouwd. Een zeer uitgebreide set managementrapportages maken de software tot een onmisbaar hulpmiddel in de moderne notariële praktijk. De belangrijkste reden voor de populariteit van NEXTassyst bij notarissen is de ontwikkeling en doorontwikkeling van de notariële software door notarissen zélf. Het programma NEXTassyst is ooit bedacht door een softwareontwikkelaar in samenwerking met enkele notarissen en elke verbetering komt nu nog steeds voort uit de praktijk. Mede hierdoor is het pakket behalve compleet ook zeer laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.

 

Producten en diensten

NEXTassyst
Slimme software voor de notariële praktijk

NEXTassyst is een compleet en toegankelijk softwarepakket voor notariskantoren van elk formaat. Functies zoals cliëntenbeheer, dossierbeheer, automatische productie van akten, formulieren en brieven, urenregistratie en financiële administratie zijn standaard. Daarnaast worden gegevens uit onder meer GBA, Kadaster en KvK geautomatiseerd ingelezen. De belangrijkste reden voor de populariteit van NEXTassyst bij notarissen, is de ontwikkeling en doorontwikkeling van de notariële software door notarissen zélf.

Meer informatie over NEXTassyst

NEXTapp
24/7 toegang tot uw dossier- en relatiegegevens

Met de NEXTapp hebt u als (kandidaat) notaris 24/7 toegang tot uw dossier- en relatiegegevens. U kunt gemakkelijk de NAW gegevens van een klant opzoeken. U kunt direct vanuit de app navigeren naar het goede adres of een e-mail sturen. U kunt zien welke zaken er voor die klant in het verleden zijn gedaan en alle daarbij behorende documenten inzien en lezen. Zo hebt u direct overzicht in de klantgegevens en de klanthistorie.

Meer informatie over NEXTapp

NEXTcall
Tijd bijhouden, notities maken, relaties opzoeken: wat als dat automatisch kan?

Het administreren van telefoongesprekken kan een tijdrovende klus zijn. Tijd bijhouden, notities maken, relaties opzoeken: wat als dat automatisch kan?

NEXTcall registreert inkomende en uitgaande telefoongesprekken op vaste en mobiele telefoons. Het systeem houdt de tijd bij, administreert deze en u kunt gesprekken, eventueel voorzien van aanvullende notities, direct toevoegen aan het juiste dossier.

Meer informatie over NEXTcall

NEXTcontroller
Combineer data voor nieuwe inzichten

Met een volledige analyse van uren, omzet, gemiddeld gerealiseerde tarieven, kostprijs, prestaties van medewerkers en onderhanden werk kunt u voor uw organisatie de juiste beslissingen nemen. Om u hiertoe in staat te stellen biedt Devoon de NEXTcontroller aan. 

Hoe werkt het?
De NEXTcontroller combineert de data uit NEXTassyst met de data uit AFAS Profit of elke andere gegevensbron. Door het combineren van deze data krijgt u als notaris een volledig en goed beeld van uw kantoor. 

Meer informatie over NEXTcontroller

NEXTid
Automatisch ID bewijzen scannen en verwerken

Een van de belangrijke - en verplichte - taken van de notaris is om de identiteit van de cliënt te verifiëren. Maar hoe weet u of een identiteitsbewijs echt is? Dit is met het blote oog moeilijk vast te stellen.

Om u hierbij te helpen hebben Devoon en RestPort Technologies de krachten gebundeld. Met de hard- en softwareoplossingen van RestPort Technologies kunt u vrijwel alle wereldwijd in omloop zijnde identiteitsbewijzen scannen, inspecteren en verifiëren. Met behulp van NEXTid worden de gegevens automatisch opgeslagen bij de juiste relatie in NEXTassyst.

Meer informatie over NEXTid

NEXTportal
Direct online toegang tot dossiers

Met de NEXTportal geeft u uw cliënten direct en online toegang tot hun dossiers. De NEXTportal is een integraal onderdeel van NEXTassyst. U kunt de toegang geven via een 'Mijn notaris'-knop op uw website of in de vorm van een per e-mail verzonden link. Na inloggen vindt de cliënt of adviseur het dossier met de documenten die u heeft vrijgegeven. Als notaris bepaalt u dus welke documenten de cliënt of derde partij kan inzien. 

Meer informatie over NEXTportal

NEXTscan
Eenvoudig stukken scannen en direct aan een dossier/relatie koppelen

Met de NEXTscan kan een kantoor eenvoudig binnengekomen stukken scannen en direct aan een dossier of relatie koppelen. Met deze oplossing hoeft een kantoor dus niet de documenten te scannen naar email of iets dergelijks maar komen de gescande documenten direct in het desbetreffende dossier in NEXTassyst terecht. De meeste bestaande MFP’s (Multi Functional Printers) bieden deze functionaliteit.

Meer informatie over NEXTscan

NEXTsearch
Zoek, zoek, zoek en vind

In elk notarieel softwarepakket zit een mogelijkheid om te zoeken in dossiers. Je kunt zoeken op naam van partijen, naam van het dossier, rechtsgebied, passeerdatum e.d. Er is echter geen softwarepakket waar je ook rechtstreeks kunt zoeken in documenten zoals notariële en onderhandse stukken. En dat zou toch heel handig zijn.

Meer informatie over NEXTsearch


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook