ICT voor de Juridische Praktijk

Deurwaarderij

De Lexxyn Groep levert (totaal) oplossingen die het de deurwaarder van nu mogelijk maakt efficiënter en veiliger te werken, digitaal dossiers te beheren en volledig up-to-date te blijven. De Lexxyn Groep zorgt ervoor dat u de rest net een stapje voor bent. Keer op keer.


Telefonie voor de Juridische Praktijk

 

Producten en diensten

Vaste Telefonie
Uw telefooncentrale is de spil in het contact met klanten, leveranciers en medewerkers.

Optimale bereikbaarheid is erg belangrijk. Maar zelfs de meest stabiele telefoonoplossing hoeft u geen vermogen te kosten. Helder adviseert u over de optimale telefooncentrale en onderliggende netlijnen of breedbandverbindingen. Daarnaast neemt Helder Telecom installatie, service en onderhoud voor zijn rekening. Helder is leverancier van uitsluitend A-merken op het gebied van bedrijfstelefonie. Met Helder Telecom belt u zonder zorgen over een betrouwbare vaste lijn tegen de beste tarieven.

Meer informatie over Vaste Telefonie

Mobiele Telefonie
Optimale bereikbaarheid is belangrijk voor ondernemers in alle sectoren.

Tijdens ieder klantencontact kunt u uw organisatie profileren en potentiële klanten zelfs over de streep trekken klant te worden. Iedere gemiste oproep is een gemiste kans. Helder Telecom biedt u ook mobiele oplossingen voor maximale bereikbaarheid in deze huidige veeleisende 24-uurs economie. Met de toevoeging van deze dienst kunt u bij Helder Telecom terecht voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet; hét totaalpakket aan communicatieoplossingen. Met de nieuwe mobiele diensten van Helder Telecom hoeft geen één contactmoment meer verloren te gaan.

Ons mobiele portfolio bestaat uit drie diensten:

 • Helder Mobiel vormt de 'basis' van het Helder Telecom mobiele aanbod. Echter biedt Helder Mobiel veel meer faciliteiten dan wat u verwacht.
 • Helder Mobile connect verbindt uw eigen telefooncentrale met de gemakkelijke voorzieningen van uw mobiele telefoon. Dankzij deze slimme koppeling komen alle faciliteiten waaraan u bij vaste telefonie gewend bent, ook beschikbaar voor uw mobiele telefoon(s).
 • Helder Managed Mobile is de climax van vast-mobiel integratie. Door middel van de ultieme integratie worden alle vaste telefonie faciliteiten ook beschikbaar op uw mobiele telefoon(s).

Meer informatie over Mobiele Telefonie

Mobile Device Management
Overal en altijd veilig kunnen werken

Helder Telecom Mobile Device Management (MDM) biedt een set van mogelijkheden waarmee mobiele apparaten centraal worden beveiligd, geïnstalleerd en onderhouden. MDM maakt het mogelijk om automatisch systeemmanagementtaken te beheren, voor zowel Windows Mobile, Apple, Android, BlackBerry en Symbian Smartphones. MDM is een SaaS-oplossing, wat betekent dat je up and running bent in enkele minuten, zonder dat u de server-infrastructuur hoeft te installeren. Met MDM heb je een kant en klare device management oplossing, die leidt tot een duidelijke en een lage total cost of ownership.

Meer informatie over Mobile Device Management

Vast Mobiel Integratie
Kostenbesparend en talloze mogelijkheden

Mobiele en vaste telefonie kunnen op verschillende manieren en op uiteenlopende niveaus worden geïntegreerd. De meest eenvoudige vorm is het aanbrengen van slimme doorschakelingen. De meest geavanceerde vorm luistert naar de naam Helder Managed Mobile. Eén van de voordelen is dat u niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale. Als u gebruik maakt van Helder Managed Mobile is er namelijk geen noodzaak meer om de centrale telefonieapparatuur in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Alle voordelen op een rij:

 • Meest optimale vorm van vast-mobiel integratie
 • Snel beschikken over geactiveerde simkaarten
 • Meerdere mobiele nummers per simkaart mogelijk
 • Maximale grip op belgedrag
 • Slimme routeringsmogelijkheden
 • Niet investeren in een eigen telefooncentrale
 • Altijd kunnen beschikken over de nieuwste telecomfaciliteiten
 • Maximale betrouwbaarheid
 • Eén factuur en één aanspreekpunt

Meer informatie over Vast Mobiel Integratie

Voice over IP
Besparen op telefoonkosten en meer

Helder Telecom is dé specialist op het het gebied van Voice over IP (VOIP) voor de zakelijke markt. Bellen via internet (IP) biedt vele voordelen. U bespaart op telefoonkosten, bent altijd en overal bereikbaar, beheert uw data en telefonie netwerk in één systeem en interne applicaties zijn vaak eenvoudig te integreren. 

Meer informatie over Voice over IP

Helder Legal Fax
E-Fax oplossing met SLA speciaal voor de juridische sector

Deze faxdienst is een volwaardige vervanging van de traditionele fax. De faxen worden verzonden via internet, waardoor een analoge of ISDN telefoonverbinding niet meer nodig is. Helder Legal Fax is de enige digitale fax, die werkt als een echte fax en waarbij de betrouwbaarheid gegarandeerd wordt door de leverancier. Bovendien wordt deze faxination dienst ook gebruikt door De Rechtspraak.

Meer informatie over Helder Legal Fax

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis