ICT voor de Juridische Praktijk

Deurwaarderij

De Lexxyn Groep levert (totaal) oplossingen die het de deurwaarder van nu mogelijk maakt efficiënter en veiliger te werken, digitaal dossiers te beheren en volledig up-to-date te blijven. De Lexxyn Groep zorgt ervoor dat u de rest net een stapje voor bent. Keer op keer.


Cloud Diensten

 

Producten en diensten

Technisch platform voor werken in de Cloud
Maakt Cloud werken mogelijk

Cloud Concept is dé partner voor het beheer en de techniek van uw Cloud diensten. Achter de schermen zorgt Cloud Concept ervoor dat alles voor elkaar is. Onze partners, waar Cloud Concept al jaren nauw mee samenwerkt, verzorgen de Cloud dienstverlening naar de klant. Zo beschikken onze partners over een betrouwbaar technisch platform en werken klanten zorgeloos in de Cloud. Conform de strenge vereisten en verwachtingen die je aan een betrouwbare Cloud omgeving mag stellen.

Meer informatie over Technisch platform voor werken in de Cloud

Cloud Pack
Werken in de Cloud voor juristen

Werken in de Cloud houdt concreet in dat uw data centraal beheerd worden. Uw data staat gegarandeerd op eigen servers van ICT Concept. Conform de vereisten in de juridische sector, staan deze zwaar beveiligde datacentra op diverse locaties in Nederland. U sluit menselijke tussenkomst uit, u bent verzekerd van het hoogste veiligheidsniveau en minimaliseert de kans op verlies van uw data door brand of lekkage. Vooral wanneer u dagelijks werkt met privacygevoelige data is veilig beheer cruciaal.

Meer informatie over Cloud Pack

BigHand Professional
Digitaal dicteren in de cloud

‘Get more done’ met BigHand Professional; de Cloud variant van de award-winnende Enterprise Edition van BigHand. Met BigHand Professional profiteert u binnen een mum van tijd van de voordelen van 'in the cloud' dicteren. U kiest de hardware en eventueel een mobiel toestel voor dicteren onderweg, waarna u direct aan de slag kunt met digitaal dicteren, echter zonder de technische zorgen en aanvangsinvestering. Doordat u via een beveiligde Internetverbinding contact legt met de BigHand Professional server van BigHand kunt u dicteren, uitwerken en uw dictaten beheren vanaf iedere willekeurige locatie met toegang tot Internet. Het maakt dus niet uit of u op kantoor bent, onderweg of thuis. Met 3 stappen kunt u nu eenvoudig aan de slag met BigHand Professional digitaal dicteren, tegen een vast bedrag per gebruiker per jaar

 

Meer informatie over BigHand Professional

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis