ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Leverancier en beheerder van de Private Cloud; hét platform voor Cloud diensten conform de eisen in de juridische sector

Cloud Concept levert, beheert en onderhoudt de Private Cloud, hét technische platform voor Cloud werken en diensten. De omgeving voldoet aan alle gestelde eisen in de juridische sector. Zo blijven alle gegevens, ook de back-up, in Nederland! Met haar jarenlange ervaring is Cloud Concept inmiddels een gevestigde naam in de juridische sector. Het volledige platform is opgebouwd met hard- en software in eigendom en eigen beheer. Naast het faciliteren van het technische platform, biedt Cloud Concept tevens de technische ondersteuning en aanvullende diensten aan haar klanten, waaronder de partners binnen de Lexxyn Groep.

 

Producten en diensten

Technisch platform voor werken in de Cloud.
Maakt Cloud werken mogelijk

Cloud Concept is dé partner voor het beheer en de techniek van uw Cloud diensten. Achter de schermen zorgt Cloud Concept ervoor dat alles voor elkaar is. Onze partners, waar Cloud Concept al jaren nauw mee samenwerkt, verzorgen de Cloud dienstverlening naar de klant. Zo beschikken onze partners over een betrouwbaar technisch platform en werken klanten zorgeloos in de Cloud. Conform de strenge vereisten en verwachtingen die je aan een betrouwbare Cloud omgeving mag stellen.

Meer informatie over Technisch platform voor werken in de Cloud.Naar website

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook