ICT voor de Juridische Praktijk

Branches


Lexxyn Groep is de totaal ICT-dienstverlener voor de juridische praktijk. Zes intensief samenwerkende specialisten bieden gezamenlijk nagenoeg alles wat de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij nodig hebben.

Advocatuur

Helemaal voorbereid op digitaal procederen met een digitaal dossier, uw ICT goed beveiligd om te voldoen aan alle eisen omtrent GDPR/AVG en uw werkplek volledig ingericht met de juiste software en hardware om efficiënt te kunnen werken. De Lexxyn Groep adviseert, levert en ontzorgt u rondom de inrichting van uw juridische werkomgeving. Volledig, veilig en altijd volgens de laatste richtlijnen.

Bekijk al onze diensten voor de advocatuur

Notariaat

Digitalisering en kostenbeheersing; cruciaal voor het notariaat van nu. De Lexxyn Groep ontzorgt uw praktijk volledig, zodat u productiever kunt werken. Uw werkomgeving wordt vakkundig en volgens de laatste richtlijnen ingericht en onderhouden. Uw dossiers zijn altijd veilig en digitaal binnen handbereik.

Bekijk al onze diensten voor het notariaat

Deurwaarderij

De Lexxyn Groep levert (totaal) oplossingen die het de deurwaarder van nu mogelijk maakt efficiënter en veiliger te werken, digitaal dossiers te beheren en volledig up-to-date te blijven. De Lexxyn Groep zorgt ervoor dat u de rest net een stapje voor bent. Keer op keer.

Bekijk al onze diensten voor de deurwaarderij

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis