ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


29/1/2015

Stabiliteit in stormachtige tijden

In de eerdere blogs is aandacht besteed aan de tweestrijd in de juridische sector. Enerzijds de noodzaak te digitaliseren, innoveren en efficiënter te werken. Anderzijds het gebrek aan overzicht en middelen om deze investeringen te kunnen doen. In de praktijk leidt het er regelmatig toe dat vanuit gemak en/of snelheid genoegen wordt genomen met kortetermijnoplossingen, die niet altijd zorgen voor stabiele oplossingen voor de toekomst.

Er staat druk op de juridische markt. “Uren zijn duur” is een veelgehoorde uitspraak. Indirect staat daarmee ook druk op de gereedschappen waarvoor gekozen is. Deze gereedschappen dragen immers bij aan de efficiëntie van uw bedrijfsproces. Of het nu gaat om software, hardware, mobiele oplossingen; daar waar efficiëntie in belang toeneemt, neemt ook de vereiste kwaliteit van de gekozen oplossingen toe. Eén zwakke schakel kan de continuïteit van uw organisatie in gevaar brengen. Immers, een instabiel platform of een server die ‘er regelmatig uitvliegt’, vormt een direct gevaar voor uw rendement. De partners binnen de Lexxyn Groep vormen gelukkig een stabiel fundament waarop uw organisatie stevig staat.

De gebundelde ervaring van de partners maakt de Lexxyn Groep tot de kennispartner voor de juridische sector. Hoe? Door nauw samen te werken, oplossingen op elkaar af te stemmen en dankbaar gebruik te maken van de inbreng door diverse gebruikersgroepen. Zo begrijpen de partners niet alleen wat er speelt in de juridische markt, maar is er ook werkelijk sprake van synergie. Dat de Lexxyn Groep een stabiele partner is, is de afgelopen weken opnieuw gebleken. Het vormt de bevestiging dat we onze klanten en de markt niet voor niets toezeggen dat we synergie bieden, voordelen voor u door nauw samen te werken en dat dit ook in de praktijk zoden aan de dijk zet. Juist in stormachtige tijden komt de kwaliteit van eerdere keuzes aan het licht. Kortetermijnoplossingen kunnen de eerste regen wellicht buiten houden, maar weerstaan zij ook de lange termijn?

Dus tijd voor stabiliteit, voor continuïteit, voor zekerheid. Tijd voor een partner die begrijpt hoe de wind waait, die snapt wat de huidige tweestrijd in de juridische sector betekent voor een vakgebied waar u zich helemaal niet druk over wilt maken en u een platform biedt wat stevig overeind blijft waar andere omwaaien.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis