ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


18/3/2015

PLEIT2015 onmisbaar kennisevent voor iedere advocaat, notaris en deurwaarder

De organisatie van PLEIT kondigde kortgeleden de datum voor de vierde editie aan: dinsdag 6 oktober. Podium is opnieuw DeFabrique in Utrecht. Centraal gelegen en op die dag het letterlijke centrum van juridisch Nederland. Op één dag wordt de bezoeker volledig bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied. Kennis delen, discussiëren en netwerken vormen de drie pijlers waarop PLEIT is gebouwd. Maar waarom gaat juridisch Nederland naar PLEIT2015?

In de afgelopen drie jaar is PLEIT uitgegroeid tot het belangrijkste IT-evenement voor advocaten, notarissen en deurwaarders. Mede mogelijk gemaakt door een tiental ambassadeurs wordt de juridische professional in één dag tijd bijgespijkerd op ICT-vlak.

Insteek is kennis delen, niet commercieel. Doel is een platform bieden om te discussiëren over de hoofdthema’s per sector. Dat de juridische sector in beweging is was al bekend, zeker als het gaat om ICT ontwikkelingen. De handvatten hoe u daarmee om kunt gaan voor uw kantoor en in uw dagelijkse praktijk bieden we u bij PLEIT.

En juist de combinatie van topsprekers op het podium, actuele thema’s op tafel en de sleutelfiguren uit de juridische sector aanwezig maakt PLEIT uniek. Het is iedere editie opnieuw gebleken.

De suggesties voor verbeteringen naar aanleiding van PLEIT2014 zullen we waar mogelijk doorvoeren. Het toen ingevoerde ICT-programma zal blijven bestaan. De opzet van het programma zal – naast dat sessies meerdere keren op de dag gevolgd kunnen worden – dynamischer zijn. Dat geeft bezoekers de mogelijkheid hun persoonlijke programma nog beter af te stemmen op de eigen kenniswens.

Deze opzet heeft ook een positieve invloed op het inschrijvingstraject. Een wens van de bezoekers was het vereenvoudigen van het inschrijven, dit gaan we realiseren met behoud van het overzicht dat zo nodig is voor het vlekkeloos laten verlopen van de dag. Voor PLEIT2015 is daarom de voorinschrijving achterwege gelaten. Iedereen die aanwezig was tijdens PLEIT2014 ontvangt een persoonlijke uitnodiging en kan zich deze zomer direct inschrijven. Geïnteresseerden die niet aanwezig waren bij voorgaande edities en aangemeld staan voor de PLEIT nieuwsbrief worden via die weg geïnformeerd en in de gelegenheid gesteld om zich aan te melden. Op basis van het bedrijfsprofiel en de functie wordt bepaald of u in aanmerking komt voor gratis toegang. Dit is van toepassing voor advocaten, notarissen, deurwaarders en medewerkers van de kantoren in deze beroepsgroepen. Behoort u niet tot de doelgroep, dan kunt u PLEIT2015 bijwonen als betalende bezoeker. De kosten hiervoor zijn € 395,00.

Hoewel PLEIT2015 geen commerciële grondslag heeft, biedt PLEIT een goed beeld van de ICT-oplossingen die specifiek voor juristen beschikbaar zijn. Op deze manier is PLEIT2015 niet alleen uitermate geschikt voor het opdoen van inhoudelijke kennis over digitalisering, kostenbeheersing, beveiliging, wet- en regelgeving en kennismanagement, maar ook om uitgebreid te oriënteren op producten en diensten van gespecialiseerde aanbieders.

Waarom juristen naar PLEIT gaan? Bekijk online de video’s waarin diverse specialisten aangeven waarom zij naar PLEIT gaan of de videoregistratie van PLEIT2014, zodat u een goed beeld krijgt van de dag. De organisatie verwelkomt u graag op 6 oktober, zodat u zelf kunt ervaren dat PLEIT onmisbaar is voor iedere professionele jurist die geïnteresseerd is in, gebruik maakt van en verantwoordelijk is voor ICT binnen de juridische praktijk. www.pleit.nl

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis