ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


24/6/2021

NEXTid - Sneller, veiliger en efficiënter werken!

Eén van de belangrijke en verplichte taken van u als advocaat of notaris is om – onder andere in het kader van de Wwft – de identiteit van de cliënt te verifiëren. Maar hoe weet u of een identiteitsbewijs echt is? Dit is met het blote oog moeilijk vast te stellen.

Om u hierbij te helpen, hebben NEXTlegal en RestPort Technologies de krachten gebundeld. Met NEXTid en de ID-scanner van Restport Technologies, kunt u alle wereldwijd in omloop zijnde ID-documenten scannen, inspecteren, verifiëren en direct automatisch opslaan bij de juiste relatie in NEXTmatters/NEXTassyst. Met behulp van NEXTid kunt u dus sneller, veiliger en ­efficiënter werken.Mobiele oplossing

Naast de fysieke scanner kunt u ook gebruikmaken van de mobiele ID-scan oplossing voor uw smartphone. Met de app kunt u de ID-verificatie doen en met één druk op de knop stuurt u de gegevens – versleuteld – naar NEXTmatters of NEXTassyst en worden deze automatisch verwerkt. Zo kunt u ook buiten kantoor – waar u ook bent in de wereld – de identiteit van uw cliënt gemakkelijk en snel verifiëren.

Voordelen NEXTid

  • ID-bewijzen uit de hele wereld controleren.
  • ALLE data blijft binnen uw eigen kantooromgeving.
  • Gegevens worden automatisch verwerkt in NEXTmatters/NEXTassyst.
  • U bepaalt zelf welke data u wel of niet wilt opslaan.
  • Met de smartphone app kunt u ook op locatie gemakkelijk ID-bewijzen controleren.

NEXTid demonstratie

Op dinsdag 6 juli om 16:00 uur organiseren wij een webinar waarin we u laten zien hoe NEXTid werkt en hoe u gemakkelijk sneller, veiliger en efficiënter kunt werken. Daarnaast krijgt u als deelnemer als eerste de kans om gebruik te maken van deze mobiele oplossing! Scan de QR code met uw smartphone en meld u aan voor dit webinar: https://lglt.ch/nextidwebinar

Dit artikel is ook gepubliceerd in het Lexxyn Groep magazine Legal&Tech editie 2. Het volledige magazine kunt u hier lezen.

Gertjan is Marketing Manager en verantwoordelijk voor alle marketing communicatie bij NEXTlegal. Met zowel een marketing als een juridische achtergrond zorgt hij voor innovatie en vernieuwing in de juridische sector.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis