ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


16/3/2016

Minder werkdruk en effectiever samenwerken met BigHand

Hans Barendregt - Verkoop en Marketing Directeur: In een eerder blog werd aandacht besteed aan spraakherkenning 2.0: van spraakgestuurde oplossingen naar workflowmanagement. BigHand ontzorgt kantoren met een compleet pakket tools om werk effectiever te doen en eenvoudiger taken te delen of te delegeren. Zo zorgt BigHand er niet alleen voor dat er meer kan worden gedaan in minder tijd, maar ook dat de werkdruk beter wordt verdeeld. Hoe?

Spraak: van spraak naar tekst
BigHand biedt al vele jaren spraakherkenningssoftware. Daarmee kunnen drukbezette professionals optimaal gebruikmaken van de stem. Als je bedenkt dat we moeiteloos 150 woorden per minuut spreken terwijl we in dezelfde tijd slechts 50 woorden tikken, is direct duidelijk hoeveel effectiever spraak is dan typen. Gespreksverslagen, taakomschrijvingen, e-mails, notities. En met BigHand Go kunt u ook dicteren op uw mobiele apparaat. Ideaal voor onderweg en in de auto.

Delegeren: snel toewijzen van taken
Per dag wordt door het secretariaat bergen werk verzet: afspraken, notulen, dossiers, noem maar op. BigHand Delegate helpt deze berg werk inzichtelijk te maken en op de prettige manier toe te wijzen. Op deze manier worden pieken in het werk moeiteloos opgevangen en taken eenvoudig overgenomen door een collega. Ook is veel beter inzichtelijk welke taken op stapel liggen. En u kunt gemakkelijk spoedopdrachten doorverwijzen of delegeren aan collega’s. BigHand zorgt zo voor een efficiënte workflow.

Produceren: een consistente uitstraling in uw documentatie
In de juridische sector wordt veel gewerkt met sjablonen. De oplossingen van BigHand Produce zorgen voor een consistente huisstijl voor alle documentatie. Uiteraard werkt u gewoon met de programma’s van Microsoft zoals u gewend bent. BigHand voegt echter nuttige oplossingen toe, zodat u met één druk op de knop een document kunt opmaken in huisstijl of ongewenste metadata kunt verwijderen. Ook kunt u een ID toevoegen, zodat u een document snel een eenvoudig terug kunt vinden.

Verbeteren: inzichtelijk maken van werkdruk
Workflowmanagement zorgt voor meer inzicht en een lagere werkdruk. BigHand Capacity Manager helpt u uw werk in kaart te brengen en gezamenlijk taken te beheren. Ook kunt u uw effectiviteit voortdurend verbeteren door heldere rapportages. Dit voorkomt een onevenwichtige werkverdeling, waardoor medewerkers een te hoge werkdruk ervaren. Zo stimuleert BigHand de samenwerking binnen kantoren. En dat blijkt ook uit de praktijk.

KBS Advocaten werkt effectiever samen met BigHand
Kortgeleden is KBS Advocaten in Utrecht gaan werken met de oplossingen van BigHand. “Belang van spraakherkenning voor KBS Advocaten is dat werk veel eenvoudiger overgenomen kan worden.” Bekijk hier het volledige interview met KBS Advocaten.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook