ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


24/1/2018

Jubileum

Wilma van de Bildt - Accountmanager NEXTlegal: Volgens de Van Dale is een jubileum een feest ter herinnering aan het feit dat iets een rond aantal jaren geleden gebeurd is.

Klinkt mooi alleen dan weet je eigenlijk nog niets. Want wat was dat ‘iets’ dan en hoeveel jaar geleden is het gebeurd? En niet onbelangrijk wanneer is het dan een jubileum? Wat in ieder geval al wel duidelijk is, is dat het tijd is voor een feest!

Het is alweer twaalf en half jaar geleden dat ik, destijds als consultant, begonnen ben bij Trivium Software. Ik was al ruim vijf jaar bekend met het team van Trivium en de applicatie FORTUNA, vanuit mijn vorige werk als applicatiebeheerder bij een advocatenkantoor. Mijn eerste werkdag voelde dan ook niet als de gebruikelijke eerste werkdag. De collega’s kende ik al, in het pand was ik ook al eens geweest voor trainingen, alleen achter mijn bureau had ik nog niet gezeten. 

Datgene waar het team van NEXTlegal voor staat, mocht ik nu zelf ervaren. Al jaren waren ze mijn vraagbaak en deelden we ervaringen en ideeën. Als klant was je altijd welkom om aan te schuiven voor Brabantse gastvrijheid en (technische) ondersteuning. Ik voelde me als collega dan ook meteen thuis en binnen een week gaf ik mijn eerste basistraining aan klanten. 

De jaren daarna is er veel veranderd; een andere directie, een verhuizing, we zijn nu onderdeel van de Lexxyn Groep en naast FORTUNA hebben we een mooie nieuwe applicatie: NEXTmatters. Zelf heb ik de overstap gemaakt van consultant naar accountmanager. Een andere rol met nieuwe uitdagingen en kansen. 

Wat niet veranderd is, is de passie waarmee er gewerkt wordt. Veel van de huidige gebruikers van één van onze applicaties, ken ik dan ook niet alleen in naam maar ook persoonlijk. Van onze klanten vieren er 18 hetzelfde jubileum en hebben meer dan 75 klanten dit jubileum al gevierd. Ook 3 van mijn collega’s hebben deze mijlpaal al achter zich liggen. Getallen om trots op te zijn, als mens en als bedrijf.  

Als ik de vraag krijg: wat voor een werk doe je? Dan kan ik met trots zeggen dat ik de leukste baan ter wereld heb.  En nu is het feest: proost op de afgelopen 12,5 jaar en op naar het volgend jubileum!

“Kennis is macht, enthousiasme zet iets in gang.” Als adviseur is Wilma dé gesprekspartner voor advocaten en juristen en geeft zij hen advies over hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare softwareoplossingen.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis