ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


14/6/2017

Hybrid Cloud – Geen wolkje aan de lucht

Hendri van Norden - Manager Sales: ICT Concept ontwikkelt niet alleen nieuwe oplossingen om werk gemakkelijker te maken, maar als Gold Partner van Microsoft biedt ICT Concept ook de meest actuele ICT-oplossingen. Veilig en betrouwbaar. Daar staat ICT Concept voor, want al onze oplossingen worden eerst uitvoerig getest. Dat geldt ook voor nieuwe oplossingen van onze partner Microsoft, zoals Office 365 en Hybrid Cloud.

Microsoft Office 365 in uw eigen Private Cloud
Hoogstwaarschijnlijk maakt u dagelijks gebruik van Microsoft Office, bijvoorbeeld Office 2013 of recenter. Regelmatig worden nieuwe versies van het Officepakket uitgebracht. Met Office 365 werkt u met de meest actuele versie van onder andere Word, Excel, PowerPoint en Outlook. En bij ICT Concept kan dat gewoon in uw eigen vertrouwde Private Cloudomgeving.

Van Private Cloud naar Hybrid Cloud
Dit is het juiste moment om de stap te maken naar de Hybrid Cloud. Waarom? Omdat de Hybrid Cloud voorziet in de nieuwste technologische cloudontwikkelingen van dit moment. Hybrid Cloud brengt het beste van twee werelden samen. Momenteel werkt u wellicht al in een Private Cloudomgeving. Door te kiezen voor Hybrid Cloud richt u uw cloudomgeving zo efficiënt en slim mogelijk in. Bepaalde delen blijven in uw Private Cloud (bijvoorbeeld uw vakspecifieke software) en voor online diensten zoals bijvoorbeeld Skype for Business, maakt u gebruik van de Microsoft Cloud. Naast het gebruik maken van de online diensten kunt u met de Hybrid Cloud vier extra devices voorzien van een lokale versie van Office buiten de Private Cloud.

Voor de implementatie van Hybrid Cloud heeft ICT Concept eerst veel aandacht besteed om de veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid van online diensten en de koppeling met de Private Cloud.

Wat levert u dit concreet op? Dat u nu met een gerust hart over kunt stappen en gebruik kunt maken van de Hybrid Cloud van ICT Concept. Of zoals wij zeggen: Hybrid Cloud - Geen wolkje aan de lucht!

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook