ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


16/7/2014

Hadden we 3-4-3 of 4-5-1 moeten spelen?

Ben van Hengstum - Directeur Devoon: Ten tijde van het verschijnen van dit bericht zitten we middenin de verwerking van de teleurstelling van de finales van het WK voetbal in Brazilië. Onze jongens hebben gestreden en hebben het geweldig gedaan en dat zal ongetwijfeld komen doordat ze werden aangemoedigd door 17 miljoen bondscoaches. Of niet? Zou het kunnen dat er gewoon één ijzersterke coach was die het team door de zwaarste beproevingen leidde? Die vooraan stond, zijn mening gaf en zich niet liet afleiden door de geluiden om zich heen? Die zelf wel uitmaakte of er 3-4-3 of een ander systeem gespeeld werd?

Laten we er vooral geen twijfel over laten bestaan. Ik hoor gewoon bij de meerderheid van de Nederlandse bevolking. Ik heb geen enkel verstand van voetbal en zal me ook niet laten verleiden tot technische analyses of adviezen op dit vlak. Vanuit Devoon zijn mijn collega’s gewend zich in het notariaat te begeven om daar hun specialisme te laten gelden. Dat doen ze al lange tijd en zeer succesvol. Waar we ons ondernemerschap en enthousiasme kunnen inzetten om een collectieve ambitie te creëren zullen we dat dan ook niet nalaten.

De zomerperiode is begonnen. Eindelijk de tijd om de strategie te overdenken en actie te ondernemen. Je kunt immers het hele jaar druk zijn met houthakken, maar als je niet de tijd neemt om de bijl te slijpen, gaat er veel energie verloren. De zomer is de ideale tijd voor het ontplooien van nieuwe initiatieven, om nieuwe markten aan te boren, nieuwe gereedschappen aan te schaffen en ermee gaan werken. We zijn pas halverwege het jaar; we hebben nog alle gelegenheid om dit jaar tot een daverend succes te maken.

Gaat u 3-4-3 aanvallend spelen of gaat u toch meer in de verdediging en kiezen voor 4-5-1? U bent de baas, de coach van het team. De leider die de troepen moet aanvoeren. Kiest u voor de aanval, dan heeft Devoon prachtig gereedschap te bieden waarmee u inzicht krijgt in waar uw scoringskansen liggen. Welke rechtsgebieden en welke werkzaamheden leveren de meeste kostendekking? Waar laat u kansen liggen? En vooral: hoe haal ik optimaal rendement uit de cliënten die reeds eerder bij u zijn geweest. Zijn er van overheidswege wijzigingen doorgevoerd die het nuttig en wenselijk maken dat zij nog eens met u aan tafel gaan?

U kiest voor de verdediging? Laat u dan niet van de mat spelen! Devoon biedt ook een uitstekend systeem voor de basisopstelling. Standaard werk, cliëntenbeheer, dossierbeheer, documentenproductie en urenregistratie. Inclusief alle koppelingen met de gebruikelijke registers, maar dan slim en efficiënt. Dat is namelijk onze collectieve ambitie; uw team zo goed mogelijk bijstaan tijdens de wedstrijd!

Wilt u bezoek van onze aanvoerder? Neem dan gerust eens contact met mij op.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis