ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


13/12/2019

Even stilstaan

Eugène Haarmans - Commercieel Directeur van Clip Consultants: we zijn altijd bezig. Druk met werk en privé, het hele jaar door. Plannen maken, nadenken over de toekomst of het verleden. Maar juist in december mag je ook even stil staan. Pas op de plaats, even niks. Gewoon te zijn zonder iets te doen: het lijkt iets vreemds in de actiewereld waarin wij leven.

Daarom ga ik in dit blog nu eens géén link maken met iets zakelijks over de juridische branche. Niets over de advocatuur, over onze software CClaw, niets over synergie vanuit de Lexxyn Groep of over het Account Team. Niets over papierloos werken en digitalisering. Niets over wat wij doen met onze Webapp, of over ons Document Management Systeem. Daar kunt u namelijk al genoeg over vinden. Ik doe het gewoon eens niet.

Wat ik wel doe, is u mede namens mijn collega’s een heel goed en gelukkig 2020 wensen. Geniet er maar van!

Eugène is een optimistische ondernemer, ervaren en realistisch. Hij is pragmatisch ingesteld en probeert met zijn kennis en de voorhanden –haalbare- mogelijkheden een efficiënt werkproces voor zijn klanten in te kleden. ‘Alles wat ik dagelijks nastreef dient nuttig, concreet en haalbaar te zijn.’

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook