ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


27/8/2019

Checklist: het digitale advocatenkantoor

Door de jaren heen is het belang van ICT op advocatenkantoren snel veranderd en bovenal gegroeid. Wie ooit een kantoor is gestart, of ICT in zijn of haar portefeuille heeft gehad, weet hoe lang de lijst van te regelen zaken inmiddels is geworden. Er zijn open deuren zoals een laptop en een internetverbinding, maar ook minder voor de hand liggende zaken zoals beveiliging, document management of CRM systemen.

Wij vinden het belangrijk dat de juridische sector de juiste kennis heeft om geïnformeerde beslissingen te nemen als het gaat om ICT of digitalisering. Daarom geven wij bijvoorbeeld op de Advocaat & Ondernemerdag van de SJBN tips over het kiezen van de juiste ICT voorzieningen.


Ook schreven wij het e-book “To cloud or not to cloud”. Hierin bespreken we de mogelijkheden en overwegingen als het gaat om ICT voor de juridische praktijk. Dit e-book is kosteloos te downloaden op onze website.

Download de checklist

Lexxyn Groep heeft samen met de Lexxyn Partners een uitgebreide checklist gemaakt over waar u aan moet denken bij ICT en het digitaliseren van uw advocatenkantoor. Daarbij kijken we naar vier pijlers: communicatie, vakspecifieke software, kantoorautomatisering en veiligheid & regelgeving. Wilt u meer weten over hoe u verder invulling geeft aan de zaken op deze checklist? De Lexxyn Partners helpen u graag verder.

> Download de checklist (PDF)

"Een land vol juridische specialisten aan de ene kant en een ongelofelijke hoeveelheid technologische mogelijkheden aan de andere kant." Vanuit mijn rol als Operationeel Manager bij Lexxyn Groep, Event Manager bij PLEIT & Project Manager bij Dutch Legal Tech ben ik nauw betrokken bij de vele ICT-ontwikkelingen in de juridische markt waardoor ik de juiste verbindingen kan leggen.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook