ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


6/2/2019

3 financiële tools die u tijd en geld besparen

Ben van Hengstum - Directeur NEXTlegal: Onze financieel consultants helpen graag als het even niet lukt om een nota van afrekening te krijgen zoals je ‘m hebben wilt, als je een verschil in het bankboek hebt of als een rapport niet loopt zoals het zou moeten. Gelukkig lopen de financiële processen op de meeste kantoren als een zonnetje. Tijd voor de volgende stap! De techniek snelt immers voort en eenieder kan gebruik maken van de slimme oplossingen die we kunnen bieden.

NEXTscan&herken
Het inboeken van inkoopfacturen is een saai werkje, maar het moet gedaan worden. Dat klusje kunnen we aanzienlijk vergemakkelijken door facturen met behulp van kunstmatige intelligentie automatisch te laten herkennen en boekingsvoorstellen aan te bieden. Het doorboeken naar de administratie is dan nog een kwestie van een spreekwoordelijke druk op de knop. Wil je eerst een autorisatie procedure doorlopen en dan pas boeken en betalen? Dat kan natuurlijk ook! Na boeken maakt u automatische betalingsvoorstellen die in de bank worden ingelezen. Veel eenvoudiger kan het niet. Neem gerust even contact met ons op om NEXTscan&herken te activeren!

Uitboekingen via SEPA
Het omzetten van een nota van afrekening naar uitboekingen van derdengelden is een secuur werkje, maar uiteindelijk is het niet meer dan het intoetsen van bedragen, omschrijvingen en rekeningnummers. Allemaal gegevens die u al in NEXTassyst heeft staan. Dan lijkt het uitboeken van gelden ineens dubbel werk. Daar hebben we wat op gevonden. Vanuit het dossier kunt u na controle vlot een SEPA bestand maken om de overboekingen in een keer in de bank in te lezen. Pure winst. Wilt u weten hoe het werkt? Kijk dan in de beschikbare documentatie, of neem contact met ons op voor een consult.

NEXTcontroller
Niemand zou Max Verstappen met een blinddoek voor het circuit op sturen. Een coureur moet zien waar hij mee bezig is! De NEXTcontroller biedt een groot aantal rapportages en analyses die kantoren een beter inzicht bieden in de stand van zaken van het kantoor. Wie draagt wat bij aan de omzet, welke partijen zijn voor mij belangrijk en hoeveel tijd besteed ik eigenlijk aan een akte? Waar laat ik omzet liggen en waar verdien ik juist meer dan verwacht?

De antwoorden op deze vragen en nog veel, veel meer wordt geboden door de slimme rapporten die de NEXTcontroller biedt. Wilt u sparren met een ondernemer/specialist, neem dan contact met ons op voor een consult dat blinddoeken als sneeuw voor de zon doet verdwijnen.

Ben van Hengstum is binnen de Lexxyn Groep als directeur verantwoordelijk voor NEXTlegal. Het is een rasechte ondernemer en zelfstarter. Door zijn achtergrond -ICT infrastructuur-, hands-on mentaliteit en actuele kennis van de juridische markt en de producten is hij in staat om met gesprekspartners tot een mooie oplossing te komen. De dagelijkse praktijk geeft voor hem regelmatig aanleiding om kritisch over de branches en de rol die zijn bedrijven vervullen te schrijven.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook