ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


21/10/2015

‘Veilig’, ‘flexibiliteit’ en ‘Cloud werken’ gaan wel degelijk samen!

Hans Barendregt - Verkoop en Marketing Directeur ICT Concept: Er is menig artikel verschenen over de onduidelijkheid rond Cloud werken; onder tot de verbeelding sprekende titels als ‘door de bewolking de Cloud niet zien’. Daarnaast hebben de productnamen die door aanbieders worden gebruikt ook niet meegewerkt aan een stukje duidelijkheid. Immers, waar de ene aanbieder spreekt van Online werken, noemt een ander het Cloud werkplek. Geen wonder dat de markt is lamgeslagen door al het Cloud geweld.

Dan maar over laten waaien? Er zijn diverse argumenten om juist wel te kiezen voor een veilige Cloud oplossing. In het bijzonder wanneer het aankomt op beveiliging, continuïteit en flexibiliteit. Een kwalitatief hoogwaardige Cloud oplossing vormt een stevig fundament voor uw ICT omgeving. En zoals ieder fundament aan strenge eisen dient te voldoen, zo geldt dat net zo goed voor het fundament voor uw ICT.

Waar de jurist op zit te wachten
Wat een jurist wil -en in feite iedere ondernemer- is duidelijkheid. Dat gaat verder dan de vraag of de oplossing echt veilig is, want daar wilt u als jurist van op aan kunnen. Voor de uiteindelijke beslissing komen andere vragen aan bod: Krijg ik daadwerkelijk wat ik verwacht? Is de oplossing compleet zonder dat er overlap in dienstverlening is? Is het toekomstbestendig? Past de oplossing bij ons kantoor? De dynamiek van tegenwoordig vraagt een solide, maar flexibele oplossing; schaalbaar, maar onder alle omstandigheden compleet. Afgestemd op de jurist, in plaats van dat de werkwijze van de jurist zich dient te voegen naar de gekozen ICT oplossing.

Zekerheden die echt de moeite waard zijn
Het Cloud Pack van ICT Concept biedt een aantal zekerheden die echt de moeite waard zijn. Zoals vaste kosten per medewerker per maand. Dat betekent concreet dat u bij veranderingen in uw personeelsbestand direct kunt bijsturen. Moet u noodgedwongen inkrimpen? Dan krimpen uw ICT kosten mee. Heeft u extra ondersteuning nodig? Dan heeft u de flexibiliteit om het aantal werkplekken direct uit te breiden. Daarnaast heeft u geen last van veroudering van uw ICT fundament. U maakt altijd gebruik van de modernste hardware en uw data worden opgeslagen in ultraveilige datacentra in Nederland. Uw data staan dus nooit op onbekende servers en er wordt dagelijks een back-up gemaakt. Ook de toegang tot uw Cloud omgeving is zorgvuldig beveiligd, waarbij u inlogt middels gebruikersnaam en wachtwoord én een unieke code die u op uw smartphone ontvangt. ‘Veiligheid’, ‘flexibiliteit’ en ‘continuïteit’ gaan dus wel degelijk samen in één Cloud oplossing.

Altijd een passend Cloud Pack
Wanneer u een kantoor voert met 2 tot 5 FTE’s, dan heeft u een ander ICT fundament nodig dan een kantoor met meerdere vestigingen en bijvoorbeeld 100 FTE’s. Daar is rekening mee gehouden in de ontwikkeling van het Cloud Pack. Zo kunt u kiezen voor de technische oplossing, extra ondersteuning of aanvullende producten en diensten. U kiest simpelweg het Cloud Pack dat bij uw kantoor past.

Staat u op het punt opnieuw te investeren in uw ICT fundament? Twijfelt u tussen de aanschaf van een nieuwe server of de overstap naar de Cloud? Stel uw vragen aan de specialisten van ICT Concept. Zij spreken helder en duidelijk de mogelijkheden met u door, zodat u een onderbouwde keuze kunt maken. Voor een gedegen ICT fundament voor uw notariskantoor; passend bij uw huidige situatie, maar zeker ook voor de toekomst.

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis