ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


31/3/2020

Videobellen voor de juridische praktijk: wat mag en kan er allemaal (niet)?

Ik wil in dit blog graag wat zaken rondom het werken op afstand, met name het videogedeelte, op een rij zetten om uit te lichten wat er allemaal mogelijk is voor de juridische praktijk.

Lees verder

31/3/2020

Wereld back-up dag 2020

Wereld back-up dag is in het leven geroepen om een ieder eraan te herinneren regelmatig een back-up te maken van de data die u niet kwijt wilt raken.

Lees verder

17/3/2020

Thuiswerken: kan iedereen het?

We ontkomen er momenteel niet aan: thuiswerken. Als het kan, doe het dan. Maar kan iedereen zomaar thuis werken? Door creatief te kijken naar techniek en naar processen, blijkt er toch opeens een hoop mogelijk.

Lees verder

12/3/2020

Negatieve rente: Bent u er klaar voor?

De banken zullen deze beslissing niet lichtvaardig genomen hebben en de kans dat slechts voor een korte periode negatieve rente zal worden gerekend acht ik zeer klein.

Lees verder

9/3/2020

Het rechtsgebiedenregister en puntenregistratie makkelijk gemaakt

Het overzicht bewaren en bewaken van welke advocaten in uw praktijk – welke rechtsgebieden beheersen – klinkt makkelijker dan het is. Men heeft altijd wel een globaal idee van de expertises, maar zeker in een groter kantoor is het handig om te weten welke sub-rechtsgebieden door welke advocaat beheerst worden.

Lees verder

Pagina's

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook