ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


13/7/2020

Een wensen- en eisenlijst maken, hoe doe ik dat?

Welke software past het beste bij uw kantoor? Om daarachter te komen is het raadzaam om, met een projectgroep, een uitgebreide wensen- en eisenlijst op te stellen. Dit artikel helpt u op weg. Inclusief een gratis wensen- en eisenlijst sjabloon!

Lees verder

8/7/2020

Vijf gouden tips voor een succesvol migratieproject

Denkt u aan het implementeren van nieuwe software voor uw advocatenkantoor en moet daarvoor data gemigreerd worden? Houd dan deze vijf gouden tips in het achterhoofd en migreren wordt een stuk zorgelozer.

Lees verder

30/6/2020

Wat is een praktijkmanagementsysteem en heeft ieder advocatenkantoor dit nodig?

Een praktijkmanagementsysteem, oftewel een PMS-systeem, is binnen de advocatuur nog geen breed geaccepteerd begrip. Wat het precies is en waarvoor u het inzet leest u hier.

Lees verder

23/6/2020

4 vragen om aan uw DMS-leverancier te stellen

Wie orde wil brengen in de chaos van documenten, e-mails, bestanden op netwerkschijven en in mailboxen, kan het beste zijn toevlucht zoeken in een Document Management Systeem (DMS). Maar in uw zoektocht naar een DMS begint de reis met meer vragen dan antwoorden.

Lees verder

22/6/2020

De (on)mogelijkheden van de (WID) legitimatiebewijs scanner

Een van de belangrijke en verplichte taken van de notaris is om de identiteit van de cliënt te verifiëren. Maar hoe weet u of een identiteitsbewijs echt is? Het vaststellen van de echtheid van een legitimatiebewijs is met het blote oog haast ondoenlijk.

Lees verder

Pagina's

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook