ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


31/5/2023

Waarom ook ons Document Management Systeem (CCdms) afnemen?

CCdms is het Document Management Systeem dat wij ontwikkelden voor de advocatuur als aanvulling op CClaw, onze dossierbeheer software. Een perfecte combinatie voor een compleet digitaal werkproces. Wat ons DMS een ideale aanvulling maakt, dat vertellen we u in deze blog.

Lees verder

30/5/2023

Haal alles uit Microsoft 365 met de juiste IT-partner

De moderne advocaat moet niet enkel verstand hebben van de wet, maar ook toegang hebben tot de technologische tools die het werk efficiënter en effectiever maken. Een van die tools is Microsoft 365, een veelzijdige suite van productiviteitstoepassingen die de efficiëntie van uw kantoor, mits correct geconfigureerd, beheerd en beveiligd, een aanzienlijke boost kunnen geven.

Lees verder

24/5/2023

De toekomst van NEXTlegal: de visie van Evert Jan van Schuppen

Ontmoet Evert Jan van Schuppen: sinds enkele maanden de directeur van NEXTlegal. Aan boord gekomen om de organisatie future-proof te organiseren en te positioneren. ‘NEXTlegal wordt het referentiekader voor de juridische sector,’ aldus directeur Evert Jan van Schuppen. In dit interview vertelt Evert Jan welke stappen hij en zijn team aan het zetten zijn.

Lees verder

10/5/2023

Uw digitale evacuatieplan

Iedereen bouwt op veel gegeven advies de hoogste dijken, maar vergeet vervolgens te praten over wat er moet gebeuren als het water er toch overheen klotst: het evacuatieplan.

Lees verder

5/4/2023

CCvoice maakt cliëntcontact zoveel makkelijker

Kantoren die Xelion en CClaw gebruiken, kunnen vanaf nu het cliëntcontact aanzienlijk cliëntvriendelijker en makkelijker maken. Inkomende- en uitgaande telefoontjes worden in CCvoice herkend, besteedde tijd kan direct worden geschreven en notities worden met collega’s gedeeld. Samenwerken met - en voor - de cliënt was nog nooit zó makkelijk. We praten erover met Dimmen Wesdijk (Helder Telecom & ICT) en Jeroen de Boer (Clip Consultants).

Lees verder

Pagina's

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Heerbaan 248
4817 NL Breda

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis