ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


21/3/2023

De weg naar een succesvolle Microsoft 365-gebaseerde DMS implementatie

Epona Legal werkt al vele jaren wereldwijd voor advocatenkantoren en corporate legal afdelingen. Dat heeft als groot voordeel dat de ervaringen bij implementaties die in bijvoorbeeld Amerika worden opgedaan, ook in Nederland kunnen worden toegepast. Keith Vallely, Director US Sales bij Epona, deelt in dit interview zijn tips voor het succesvol implementeren van een Microsoft 365 gebaseerd DMS.

Lees verder

20/3/2023

De Modern Workplace: een antwoord op de krappe arbeidsmarkt

Dat ook in de juridische sector talent schaars is mag geen nieuws meer heten. Op Mr. Online sprak men in februari zelfs over “Moordende concurrentie” op een “oververhitte arbeidsmarkt”. Kantoren trekken alles uit de kast volgens dit artikel. Vernieuwde opleidingsprogramma’s, een jongerenbestuur, op sociale betrokkenheid gerichte activiteiten. Ik miste echter aandacht voor één belangrijk thema in dit item: hoe én waar je kunt werken. Technologie kan daarbij zomaar eens een geheim wapen in je arbeidsvoorwaarden worden. Mits je het slim inzet met de zogenaamde Modern Workplace.

Lees verder

8/3/2023

Gouden tip voor accountants: automatiseer deze drie overeenkomsten en verbeter uw concurrentiepositie

Als accountant bent u verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van diverse overeenkomsten voor uw klanten. 90% van deze werkzaamheden is standaard en kan met de technologie van nu eenvoudig worden geautomatiseerd. Hierdoor houdt u meer tijd over voor advisering bij complexere vraagstukken.

Lees verder

28/2/2023

Automatisch verwerken van betalingen: hoe het ook makkelijker kan

Bespaar tijd en geld door het automatisch verwerken van derdengeldstromingen. Met NEXTprofit+ worden betalingen automatisch en op het juiste dossier en grootboek geboekt.

Lees verder

16/2/2023

De 5 handigste integraties van de Xelion VoIP telefooncentrale

De telefonie oplossingen van Xelion kenmerken zich door hun veelzijdigheid. Dankzij de API-koppeling van Xelion is het mogelijk om bijna elke applicatie met de Xelion centrale te laten praten. Hierdoor kunnen de centrale en uw softwarepakket informatie uitwisselen, wat uw organisatie grote efficiëntievoordelen oplevert. In dit blog zetten we de 5 handigste integraties uit de Xelion Marketplace voor u op een rijtje.

Lees verder

Pagina's

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis