ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


13/9/2019

Workspace: Door één raam het hele bos zien

Hoeveel applicaties gebruikt uw organisatie om het dagelijkse werk te doen? Er is vaak een wirwar aan applicaties en daaraan verbonden gebruikersaccounts ontstaan dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Zou het niet mooi zijn als iedereen in de organisatie het hele bos weer vanuit één raam kan zien?

Lees verder

2/9/2019

Deepfakes: Als je zelfs je cliënt niet meer kunt vertrouwen

Cybercrime is een wapenwedloop zonder einde geworden. Een recente ontwikkeling gaat het in de toekomst lastiger maken in één oogopslag te zien of de identiteit van uw (digitale) gesprekspartner klopt. Ik heb het over deepfakes.

Lees verder

28/8/2019

Als uw digitale leven op straat ligt

Wie de deur uit gaat doet vaak de “drie punts controle”: portemonnee, sleutels, telefoon. Die kleine hartverzakking als een van de drie niet op de plek zit waar u het verwacht, kennen we allemaal wel. Wat moet u doen als u uw zakelijke telefoon kwijtraakt en daarmee alle data en toegang tot zakelijke applicaties (soms letterlijk) op straat liggen?

Lees verder

28/8/2019

Doe jij dit even… efficiënter werken met behulp van NEXTflow

Het notariaat staat tegenwoordig bol van allerlei hippe termen zoals: workflow, procesmanagement, taakgericht werken, en ga zo maar door. Het is even iets anders dan toen ik zelf nog achter de computer kroop om mijn akte uit te tikken.

Lees verder

27/8/2019

Checklist: het digitale advocatenkantoor

Omdat ICT in de advocatuur steeds belangrijker wordt, heeft Lexxyn Groep een checklist gemaakt met allerlei zaken waar u bij ICT aan moet denken.

Lees verder

Pagina's

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook