ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


11/10/2017

De vijf uitdagingen van het ‘nieuwe communiceren’

Dimmen Wesdijk - Managing Director Helder Telecom & ICT: De wereld verandert, net als onze kijk op communicatie. We bellen, mailen, appen, bloggen, vloggen, liken, swipen, chatten en video-conferencen ons een slag in de rondte. 

Lees verder

4/10/2017

Informatie is munitie

Eugene Haarmans - Commercieel directeur Clip Consultants: Advocaat. Het is nogal een vak. Een vak met erg veel verantwoordelijkheid, want het lot van uw cliënten ligt in uw vakkundige handen. Dan is het vanzelfsprekend van groot belang om....

Lees verder

27/9/2017

De nieuwsbrief; een blijvertje?!

Claudia Heemskerk - Operationeel Manager Lexxyn Groep: "Ik krijg vaak de vraag hoe het toch lukt om zo'n beetje overal van op de hoogte te zijn. En hoewel het eenvoudig lijkt in deze tijd met een overdosis aan media kanalen is juist belangrijk de relevante items eruit te vissen.

Lees verder

9/8/2017

5 tips om veilig om te gaan met uw data

Hendri van Norden - Manager Sales ICT Concept: Pakweg twee jaar geleden was je nog een eenling als je schreef over encryptie, veilig e-mailen en bewust omgaan met openbaar wifi en internet. Veilig werken ging amper verder dan alert zijn op phishingmail en gebruikmaken van “vertrouwde” websites. 

Lees verder

26/7/2017

Weg met langdurige contracten - kwaliteit als basis

Martin Duijs - Devoon: Eind juni 2017 verscheen op notarisnet het artikel van Bernadette Verberne van de KNB over de rol van ICT in de notariële praktijk. Zij constateert dat ICT steeds belangrijker wordt in de notariële praktijk en adviseert notariskantoren....

Lees verder

Pagina's

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook