ICT voor de Juridische Praktijk

Blog


27/5/2020

Klantcontact in het nieuwe normaal

Als eigenaar van Helder Telecom & ICT weet ik als geen ander dat ondernemen spannend kan zijn. Beslissingen die je neemt kunnen grote impact hebben op je medewerkers, maar ook op je klanten. En een crisis als deze kan het een ondernemer toch wel erg moeilijk maken.

Lees verder

18/5/2020

Maak kennis met NEXXIE!

Hallo, ik ben NEXXIE: dé toekomstige zelfdenkende digitale butler van de juridisch professional.Ik word momenteel ontwikkeld door de mannen en vrouwen van NEXTlegal en ik ben de toekomst van ondersteunende juridische software.

Lees verder

4/5/2020

Alles begint bij security

Er is bijna geen proces of organisatie meer te bedenken waarin informatie niet digitaal wordt verwerkt. Voor ICT Concept staat de veiligheid van data en onze klanten op de eerste plaats, bij alles wat we doen. Iedere oplossing die we bedenken, iedere keuze die we maken, elke stap in een project start met de vraag: Is dit veilig voor onze klanten?

Lees verder

30/4/2020

Een praktijkmanagementsysteem kiezen: welke afwegingen maak je

U wilt dossiers en cliëntdata accuraat en veilig beheren en gaat daarvoor op zoek naar een praktijk managementsysteem. Waar let u dan op in de vergelijking? Hoe belangrijk is het financiële aspect en wat geeft de doorslag? We gaan dit toelichten aan de hand van een praktijkvoorbeeld dat wij onlangs met een middelgroot advocatenkantoor hebben doorlopen.

Lees verder

21/4/2020

Inzicht in uw omzet, juist nu!

Inmiddels werken we alweer een aantal weken massaal vanuit huis. Ook advocaten en notarissen werken sinds de coronacrisis meer en meer vanuit huis. Zoomen is inmiddels een werkwoord geworden.

Lees verder

Pagina's

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook