ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep bestaat uit bedrijven gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten. Bij Lexxyn vinden juristen één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en diensten.


Ontwikkelaar en leverancier van oplossingen voor spraakherkenning, taakdelegatie, documentaanmaak en workflowmanagement om sneller en productiever te werken.

BigHand levert wereldwijd software om meer te doen in minder tijd. De oplossingen van BigHand zorgen voor een snellere documentproductie, efficiëntere taakafhandeling en effectievere workflow. Spraakherkenningssoftware van BigHand helpt professionals om middels spraak documenten te creëren, e-mails op te stellen en aantekeningen te maken. Onderweg, op kantoor of op iedere andere locatie; met een smartphone of tablet. Met meer dan 280.000 gebruikers wereldwijd is BigHand de absolute marktleider op het gebied van innovatieve workflowoplossingen. BigHand is beschikbaar als Enterprise Edition en als Professional (SaaS) Edition.

 

Producten en diensten

BigHand Professional
Digitaal dicteren in de cloud

‘Get more done’ met BigHand Professional; de Cloud variant van de award-winnende Enterprise Edition van BigHand. Met BigHand Professional profiteert u binnen een mum van tijd van de voordelen van 'in the cloud' dicteren. U kiest de hardware en eventueel een mobiel toestel voor dicteren onderweg, waarna u direct aan de slag kunt met digitaal dicteren, echter zonder de technische zorgen en aanvangsinvestering.

Meer informatie over BigHand Professional

BigHand Enterprise
Digitaal dicteren

‘Get more done’ met de award-winnende .NET gebaseerde Enterprise Edition van BigHand. Digitaal dicteren kent met behulp van BigHand geen grenzen en kan locatie onafhankelijk ingezet worden. Juridische professionals kunnen met hun stem documenten creëren, e-mails samenstellen, opdrachten opstellen en aantekeningen maken. Onderweg, op kantoor of op iedere andere locatie, bijvoorbeeld met gebruik van een iPhone of BlackBerry. Dictaten worden direct ingestuurd en flexibel door het secretariaat of Dragon spraakherkenning opgepakt en verwerkt.

Meer informatie over BigHand Enterprise


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook