ICT voor de Juridische Praktijk

Advocatuur

Helemaal voorbereid op digitaal procederen met een digitaal dossier, uw ICT goed beveiligd om te voldoen aan alle eisen omtrent GDPR/AVG en uw werkplek volledig ingericht met de juiste software en hardware om efficiënt te kunnen werken. De Lexxyn Groep adviseert, levert en ontzorgt u rondom de inrichting van uw juridische werkomgeving. Volledig, veilig en altijd volgens de laatste richtlijnen.


Vakspecifieke Software voor de Advocatuur

 

Producten en diensten

CClaw
Software voor de advocatenpraktijk.

CClaw is een compleet softwarepakket voor de juridische praktijk. CClaw geeft direct inzicht in up-to-date dossier en relatiegegevens. Daarnaast biedt het optimaal inzicht in de tijdsbesteding. De eenvoudige gegevensuitwisseling in combinatie met de urenregistratie zorgt voor een belangrijke besparing, zowel in tijd als in kosten. Het softwarepakket is tevens verkrijgbaar in een versie waarbij de financiële administratie volledig is geïntegreerd. 

Meer informatie over CClaw

CCdms
Multifunctioneel document management systeem

Het DMS van Clip Consultants is een multifunctionele oplossing voor uw kantoor. Door middel van Full Text Search heeft u met slechts enkele zoekcriteria snel alle documenten waarin het zoekwoord voorkomt op uw scherm. Ter voorkoming van het overschrijven van documenten kunt gemakkelijk versies maken met de functionaliteit ‘inchecken/uitchecken’. Ook voegt CCdms extra functionaliteiten toe aan uw Outlook omgeving.

Meer informatie over CCdms

CCdlm - Dynamic Law Manager
Het systeem voor snelle en flexibele rapportages

CCdlm - Dynamic Law Manager is ontworpen voor en door advocaten. Met Dynamic Law Manager en CClaw wordt business intelligence voor advocatuur gemakkelijk, flexibel en betaalbaar. Voor de beste beslissingen is betrouwbare informatie immers cruciaal. Bekijk ook de brochure >>>

Meer informatie over CCdlm - Dynamic Law Manager

FORTUNA
Software voor de advocatenpraktijk.

Met ruim 250 geautomatiseerde kantoren is FORTUNA de oplossing met de meeste gebruikers in Nederland. Een pakket waarmee advocaten hun juridische, administratieve en financiële processen kunnen stroomlijnen. FORTUNA biedt volledige integratie van boekhouding en dossiers, een module voor managementrapportages, een intelligente scanmodule gekoppeld aan digitale archivering, meertalige sjablonen en natuurlijk een naadloze koppeling met de Microsoft Office-toepassingen en andere externe applicaties zoals de postcodetabel.

Meer informatie over FORTUNA

NEXTmatters
Software voor de advocatenpraktijk.

NEXTmatters kenmerkt zich door het gebruiksgemak en het intuïtieve navigeren door de applicatie. Door de herkenbare grafische vormgeving voelt NEXTmatters al snel vertrouwd. Voor de moderne praktijk, die klaar wil zijn voor de (digitale) toekomst, biedt NEXTmatters u uitgebreide mogelijkheden. Zowel voor de kleinere als grote kantoren, ieder met hun eigen wensen en behoeften. Met NEXTmatters beschikt u over een applicatie met flexibele mogelijkheden, toegespitst op uw rechtspraktijk en behoeften. 

Meer informatie over NEXTmatters

DMSforLegal
Het documentmanagement systeem voor de juridische praktijk

Het robuuste DMSforLegal is geïntegreerd met Microsoft SharePoint om uitgebreide Document -en E-mail Management te vergemakkelijken. Het systeem biedt naadloze integratie met financiële systemen en is in staat om DMS processen doelmatig te organiseren. Efficiënt dossier management is gemakkelijk voor juristen aangezien alle relevante dossiers in SharePoint toegankelijk zijn via DMSforLegal. DMSforLegal is ook naadloos geïntegreerd met Microsoft Windows applicaties, zoals de Outlook e-mail cliënt, om het dagelijkse gebruik van Outlook effiectiever te maken.

Meer informatie over DMSforLegal

ContactManager
Het CRM pakket voor de juridische praktijk

ContactManager is een functierijk CRM-systeem, waarmee de communicatie en marketing gericht op specifieke doelgroepen eenvoudig kan worden ingevuld. Het systeem biedt een accurate gecentraliseerde contactendatabase, toegankelijk via de gebruikelijke kantoorapplicaties van Microsoft, een integratie met de meest gebruikte financiële en documentmanagement systemen in de juridische markt en een koppeling met de bedrijfsgegevensdatabase van de KvK en de postcodetabel. 

Meer informatie over ContactManager

LegalWord
Snel en eenvoudig documenten creëren met een professionele en consistente opmaak

LegalWord bestaat uit een set van sjablonen waarmee in Word, Outlook, PowerPoint op een snelle en consistente manier documenten, e-mailberichten en presentaties gemaakt kunnen worden. Veelgebruikte sjablonen zoals de Brief, Fax, Memo, Pleitnota en andere dagelijks gebruikte documenten, worden in een handomdraai gegenereerd met LegalWord. De toepassing zorgt er ook voor dat het opslaan in een DMS of koppelen van gegevens uit het CRM systeem automatisch wordt verzorgd. Daarnaast gebruikt LegalWord tekstblokken om documenten samen te stellen op basis van modelteksten.

Meer informatie over LegalWord

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis