ICT voor de Juridische Praktijk

Lexxyn Groep ‘Legal Eagle’ alternatieven


Legal Eagle is gestopt. Tijd om uw vleugels uit te slaan.

Legal Eagle, SDU’s praktijkmanagementsoftware is gestopt. Hierdoor dienen Legal Eagle gebruikers zich te oriënteren op een uitwijkmogelijkheid. Maar hoe maakt u weloverwogen een keuze uit de diverse alternatieven? Slimme vogels grijpen nu hun kans.

Zoekt u een alternatief voor Legal Eagle?

Een alternatieve vliegroute
SDU heeft gecommuniceerd per juli 2018 te stoppen met Legal Eagle. Spijtig voor de vele gebruikers die hierdoor een nieuwe koers dienen te bepalen. Een route die afhankelijk is van vele factoren zoals werkprocessen, doelstellingen, IT-omgeving - en de toekomstvisie daarop - en budget. Wenst u lokaal of in de cloud te werken? Een gesloten database of liever een ‘open source’ applicatie? En op welke functionaliteiten dient de focus te liggen? Welke rol speelt digitaal procederen hierbij?

Zomaar wat vragen, waarvan de antwoorden allesbepalend zijn voor het maken van uw persoonlijke én toekomstbestendige keuze. Vlieg niet standaard mee op de vleugels van anderen, maar gun uzelf de tijd om uw eigen koers te bepalen. Er is keuze genoeg voor ieder kantoor, onafhankelijk van grootte en budget.

De vele alternatieven voor ‘Legal Eagle’
Praktijkmanagementsystemen hebben de afgelopen jaren sterke ontwikkelingen doorgemaakt. Zo staan steeds vaker niet de software zelf, maar werkprocessen en de cliënt centraal. Om het juiste kader voor u te scheppen is het aan te raden eerst een gedegen inventarisatie te maken van uw wensen, alvorens een analyse te maken van het aanbod en de functionaliteiten per pakket. Immers, elke vogel zingt zoals hij gebekt is.

Maar dit hoeft u niet alleen te doen. De Lexxyn Groep is de uitgesproken partner om te sparren over alle mogelijkheden die voorhanden zijn. Naast het feit dat de Lexxyn Groep zelf een scala aan oplossingen onder haar vleugels heeft (CClaw, FORTUNA en NEXTmatters) heeft zij met vrijwel alle aanbieders in deze markt meer dan eens samengewerkt. Hierdoor kent de Lexxyn Groep de markt op haar duimpje.

Vul onderstaand uw gegevens in en wij informeren u graag kosteloos over alle alternatieven en de interessante overstapmogelijkheden. Ook kunt u ons gratis e-book downloaden over het werken met juridische software in de cloud: To cloud or not to cloud

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook