ICT voor de Juridische Praktijk

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. 

Adres: Paterserf 3, 4904 AA Oosterhout
Telefoon: 088 002 84 00
E-mail: info@lexxyn.nl

Synergie voor Juristen

De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en de eisen die gesteld worden in de juridische sector.

De Lexxyn Partners leveren procesondersteunende producten en diensten op het vlak van kantoorautomatisering, cloud computing, digitale spraakverwerking, documentmanagement, relatiebeheer, webdiensten, portals, digitalisering van archieven en telecommunicatie. Ook bieden zij speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde software.


 


Download het e-book: Praktijkmanagementsystemen

Uw praktijktmanagementsysteem (PMS) is het softwarematige hart van uw kantoor. Tijdschrijven, dossiers bijhouden, relaties beheren: alle belangrijke zaken op het gebied van administratie, documentcreatie en verslaglegging verlopen via dit systeem.

Om juridisch professionals te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van praktijkmanagementsytemen heeft Lexxyn Groep samen met de Lexxyn Groep Partners het e-book "Praktijkmanagementsystemen - De juiste ICT kiezen voor de juridische praktijk" geschreven.

Download nu kosteloos dit e-book over het kiezen van het juiste PMS voor de juridische praktijk.

Over Lexxyn


Nieuws

16/6/2021

Epona Legal provides Document Management to Clio users through partnership

Epona Legal has teamed up with Clio and CloudyIT to provide a complete IT platform to legal professionals in the UK. Epona Legal provides the Office 365 based DMSforLegal, now fully integrating with Clio’s practice management system.

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten
Nieuws

14/6/2021

Team ZoetAs wint JuriQuiz 2021

Team ZoetAs van Hoens & Souren Advocaten te Zoetermeer heeft vrijdag 11 juni de eerste editie van de JuriQuiz gewonnen. Op de tweede en derde plaats eindigden respectievelijk Lady Lawyers (Borsch Advocatuur) en team Insolventierecht (Van Benthem & Keulen).

Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten
Evenementen

Webinar - Legal IT Talks - De ideale juridische werkplek

donderdag 01 juli 2021

Lees verder

Bekijk alle evenementen
Blog

The definition of insanity

woensdag 16 juni 2021

Lees verder

Bekijk alle blogs

Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook