ICT voor de Juridische Praktijk

Nieuws & Evenementen


8/3/2021

18 onafhankelijke juristen en advocaten genomineerd voor de DILA 2021


De nominaties voor de Dutch Independent Legal Award 2021 zijn bekend. 18 onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt zijn door hun opdrachtgevers of vakgenoten genomineerd, omdat ze zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden, door te werk te gaan als Nieuwe Meester.

Na de publieksstemming eind april, kiest een onafhankelijke jury van kopstukken uit de juridische markt, half mei de winnaar. Genomineerd zijn, in alfabetische volgorde:

Anke Stellingwerff Beintema
Caren Schipperus
Friederike van der Jagt
Joost Kramer
Jori Kreule
I Chu Chao
Leonie Mundt
Lisette Hendrikse
Lot Tutein Noltenius
Marc Swaab
Margot van Schie
Marrit Verveld-Suijkerbuijk
Myrthe van den Heuvel
Ninke Oppededijk van Veen
Paul Houkes
Pierette Gaasbeek
Susanne van Dijkum
Winand Westenbroek

Wil jij je favoriete kandidaat steunen? Dat kan door in de periode van 9 april tot en met 25 april je stem op hem of haar uit te brengen op de DILA website. De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, net als de cases en referenties, meewegen bij de selectie van de finalisten.

Over de DILA

De DILA is de award voor de beste onafhankelijke juridisch professional van Nederland en wordt dit jaar voor de 7e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is ontstaan vanuit de constatering dat onafhankelijke advocaten en juristen weinig bekendheid genieten, terwijl ze een steeds grotere rol spelen in de top van de juridische markt. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr Online, Kluwer Kleos, Lexxyn Groep, OSR juridische opleidingen, SignRequest & Weagree.

De jaarlijkse Dutch Independent Legal Award 2021 is begonnen. De tijd om de beste zelfstandige jurist te nomineren is voorbij. Nu is het tijd voor de genomineerden om een case te schrijven. Vanaf 9 april is het mogelijk om te stemmen op je favoriete kandidaat via: https://www.dutchindependentlegalaward.nl/


Neem contact met ons op

Lexxyn Groep
Paterserf 3
4904 AA Oosterhout

088 002 84 00
info@lexxyn.nl

Contact

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Twitter LinkedIn Facebook

Wat zijn de plannen op het gebied van digitalisering van de Nederlandse Advocatuur? U leest het in onze Benchmark.

Download gratis